louis vuitton tasche gefälscht UMD vinder wild one på Wayne State

louis vuitton basecap UMD vinder wild one på Wayne State

Sophomore kicker Dan Branger sparkede et mål på 27 yards i dobbelt overarbejde for at løfte Bulldogs til en 34 31 comeback sejr over Wildcats før 1.281 på Bob Cunningham Field i Wayne, Neb.Wayne State (2 2) kørte til UMD 2 yard line nær slutningen af ​​reguleringen, men måtte afregne for et feltmål, hvilket tvang overarbejde.UMD (2 2) åbnede den ekstra periode med en 16 yard modtagelse af Jason Balts, men derefter blev sophomore quarterback Ben Moncler Jakke Dame Everhart opsnappet af Wayne State ’s DeWayne Scott .Wayne State begyndte sin kørsel på UMD 25, der simpelthen behøvede et feltmål at vinde. Zach Osborns 18-yards pass til Shymere Williams gav Wildcats først og mål på 2, men igen Billige Moncler Jakke Herre kunne de ikke slå det ind og vælges at sparke på andenpladsen. Sophomore Ethan Knudson kom ud for at forsøge et mål på 20 gårdspladsen, men snapen var dårlig. Men UMD havde kaldt en timeout, så wildcats’en var klar til at prøve igen. Denne gang blev Knudsons forsøg blokeret af UMD junior linebacker Gus Wedig og genoprettet af senior linebacker Zach Bassuener, tvinger en anden overtid. Wayne State kørte til UMDs 13 yard linje før Osborn blev opsnappet af ægte freshman Justic ‘e King. Kings første kollegiale valg kunne ikke være kommet på en bedre tid. Det satte scenen for Branger, der kun var knyttet til hans fjerde kollegiale feltmål, da Bulldogs ‘forbedredes til 13 1 i serien .UMD trak 14 0 midtvejs igennem første kvartal og 21 17 i halvtimerne, før de tog føringen i anden halvdel , kun for Wildcats at komme tilbage og binde scoringen. Mens UMDs løbende spil fortsatte med at sputter, tog Everhart over. Everhart, der kun lavede sin anden kollegiale start, kastede sig for 422 yards, den tredje højeste single game total i hold historie, med en touchdown pass og to aflytninger. Hans primære mål var Balts, der fangede ni passerer for 217 yards og en 32 yard touchdown. Balts ‘bundet en karriere høj til modtagelser, mens hans 217 modtagelsesværfter er den tredje mest i programhistorie. Balts’ produktion hjalp til med at kompensere for tabet af Nate Ricci efter at den overordnede kaptajn gik ned med en årstidsskader i sidste uge. Osborn smed for 380 meter, med to touchdowns og to aflytninger, mens Layne Sullivan fangede 14 passerer til 151 yards. Holdene kombineret til bare 83 rushing yards, med UMD junior Anthony Wood regner for 35 af UMDs 46 rushing yards mens scoring spillet s sidste touchdown.