louis vuitton shopping bag Union Grove s Willis har vilje til at lykkes

louis vuitton kette Union Grove s Willis har vilje til at lykkes

Willis indrømmer, at han kun var gennemsnitlig på måtten for to år siden, og han blev til og med behandlet til tider af sin bror Cooper, som er et år yngre end han er.

På ingen måde kunne han se det kommende.

‘Jeg troede ikke, det skulle være 34 2,’ sagde Willis om sin freshman-sæson. ‘Jeg troede, det var lidt over .500. Jeg forventede bare at komme ind og kæmpe og forsøge at gøre det til februar og fortsætte. ‘

Visede Jesse Willis, Cades far, denne pludselige succes? Faktisk, han gjorde det ikke.

‘For at være ærlig med dig vidste jeg altid, at han kunne, men jeg troede ikke at han ville bryde på det niveau, han har hidtil hidtil i år,’ sagde Jesse.

Ingredienserne Cade er vant til at blive den wrestler han er kommet i en ung alder. Jesse var en 130 pund bryder ved Westosha Central i begyndelsen af ​​1990’erne, og han introducerede sine to sønner til sporten næsten så snart de kunne gå. Jesse, Cade og Cooper arbejdede på bevægelser og teknikker utallige gange på familiens gård.

Fra sine første år lærte Willis værdien af ​​ansvar og fik ting gjort, mens han blev rejst på familiens 10 hektar store gård i Kansasville.

‘At vokse op på en gård gør, at du vil være ansvarlig for at komme op og lave pligter om morgenen, fodre dyr, skal arbejde i varmen og i grunden svede hele dagen,’ sagde Willis. ‘Det får dig til at føle, at du kan blive stærkere ved at løfte høballe. Det Billige Moncler Jakke Herre gør dig ved, hvordan det er at arbejde og forberede.’

Men selv med dette grundlag kom Willis ‘progression som en wrestler langsomt. Han placerede tredje og fjerde i turneringer, og da tabene stablede op, det gjorde også frustrationen.

‘I sjette klasse var jeg i en turnering, og jeg var imod mange børn, jeg havde slået før,’ sagde Willis. ‘Det var et af de år, jeg ikke gjorde meget godt, og jeg tog som femtedel ud af en femmandskonsol.

‘De børn, der tog anden og tredje jeg havde majored (slået af stor beslutning), og de slog mig. Jeg var virkelig nødt til at tale mig om at arbejde hårdere og forberede mig selv, så jeg ville ikke tabe til disse børn igen.’

Willis gravede dybere. Han studerede brydning af bøger og videoer. Han kæmpede mod en yngre bror, der kunne mere end holde sig selv mod Cade. Han lærte med medbrydere under ledelse af Anthony D ‘Alie, der har arbejdet i højere Billige Moncler Sale grad i Burlington i syv år.

Og igennem det hele stolede han på en gårdsdrenges drev.

‘Han satte den tid, der er påkrævet for ham at gøre det næste niveau,’ sagde Alie. ‘Han rejste sig tidligt om morgenen i mellemskolen, og det ser du ikke ofte, hvor børnene står op og træner . Jeg kender deres familie meget godt, og de er ‘farm boys’.

Da Willis nåede ottende klasse, begyndte alt at klikke, da han ramte ungdoms kredsløbet. Den 4. december 2016 placerede han femtedel af 10 wrestlere i sin vægtklasse ved Hawkeye Nationals i Waterloo, Iowa. En måned senere tog han tredjedel af otte på Badgerland Nationals i La Crosse.

Progressionen fortsatte. Den 12. februar 2017 var han først på et felt på 16 i Gopher Nationals ved Monticello, Minn. Kulminationen kom på USAW Kids Freestyle og Greco World Congress Tournament i Atlanta, da han lagde sjette i Greco og femte i Freestyle.

‘Han har lige modnet,’ D ‘Alie sagde, da han blev spurgt om den omdannelse.’ Vi taler om et barn, der ikke gør andet end at bryde. ‘

Willis har stormet igennem sin freshman sæson, opfanger 23 pins og 48 takedowns, mens kun tre takedowns tillades.

Og hans eneste to tab har været tætte. Den første kom 29. december på Mid States Classic hos UW Whitewater, da han tabte Sawyer Nash of Warren Township på en ultimativ slipsbryder.

Og den 22. januar blev han bundet 2 2 i begyndelsen af ​​anden periode, inden han tabte 6 2 til Blake Peiffer fra Port Washington på Highlander Invitational at Mequon Homestead.

For det mindste har Willis været en anden wrestler de sidste to år.

‘Han er god for hans fødder’, sagde Union Grove sophomore Jon Sackman, som ofte matcher Willis i praksis. ‘Det er så svært for mig at score på ham. Jeg får et ben, og han er bare så godt at scrambling. Han ved hvad han gør. ‘

Hvad angår Cooper Willis, er hans bror hårdere end nogensinde at slå.

‘Han er lige blevet meget stærkere,’ sagde Cooper. ‘Han virker mere atletisk og er lige blevet en bedre bryder.’

Union Grove træner Andy Weis, som skal coaching både Cade og Cooper næste sæson, ser en wrestler, der vil være en statskonkurrent hver sæson bare på grund af hans rene ønske.

‘Der er mange talentfulde freshmen derude,’ sagde Weis. ‘Men han arbejder ekstremt hårdt. Han ved, at han ikke fik denne vej med held. Han var nødt til at arbejde rigtig svært at komme til, hvor han er lige nu. ‘

Ingen må minde Willis om det.

‘Jeg tror helt sikkert, jeg kan vinde et statsmesterskab,’ sagde han. ‘Det vil bare tage meget tid og arbejde og slibe og gøre alt, hvad der kræves for at være statsmester.’