louis vuitton seidentuch Underholdning Nyheder

louis vuitton louis vuitton online shop Underholdning Nyheder

Af Kat Rosenfield, Som årets største, fedeste og mest prestigefyldte prisuddeling, er Oscarerne altid en magnet for kontrovers. Værdige contenders er snubbed, mellemliggende poster ender med at vinde, og nogen.

Twitter er ikke her for Ryan Seacrest på 2018 Oscars

Af Kat Rosenfield, efter at Billige Moncler Sale have sparet sin mest kæbefaldende øjeblik for senest i Billige Moncler Jakke Herre 2017, kan 90-tallet for Oscar-priserne have fået sin største kontrovers ud af vejen før ceremonien selv startede i form af Ryan.

Donald Trump Disses ‘Alex’ Baldwin, ønsker SNL at ‘Bring Back Darrell Hammond’

Af Liam Mathews rejste præsident Donald Trump en af ​​hans småfejder fredag ​​morgen ved tweeting om Alex Baldwin. Ja, Alex. Du og jeg kender ham som Alec Baldwin, men Donald Trump gør ikke opmærksom på.

15 kvinder, der skiftede spillet i Hollywood

Af Kaitlin Thomas rammer den meget forventede anden sæson af Marvel ’s Jessica Jones endelig Netflix torsdag den 8. marts, som også tilfældigvis er International Women’ s Day. Timingen giver perfekt mening.

Hvad skal du strække weekenden i marts 2 af Keisha Hatchett, tilbringe weekenden indendørs og ikke sikker på hvad du skal se? TV Guide s chefredaktør Mickey O ‘Connor har et par forslag. Her er hvad du skal streame i weekenden.