louis vuitton schuhe damen Unge dreng og sidekick Travis Kelce team op for at inspirere børnene i kampen mod sygdom på KCK hosp

tücher louis vuitton Unge dreng og sidekick Travis Kelce team op for at inspirere børnene i kampen mod sygdom på KCK hospital

KANSAS CITY, Kan. En ung dreng delte spotlightet med en Chiefs player torsdag, da parret besøgte den pædiatriske fløj på et KCK hospital.

FOX4 introducerede dig først til Daxton sidste år, da hans mor satte fødere på Facebook for at finde hjælp med sit værkarbejde, efter at hendes sønns overraskende diagnose sendte hende til hospitalet med ham i flere uger ad gangen.

Daxton er i remission nu og torsdag, lånte han en hånd til NFL-stjernen Travis Kelce, da duoen parrede op for at inspirere andre patienter. Torsdag markerede National Superhero Day, hvilket gjorde timingen perfekt.

Daxton blev diagnosticeret med kræft sidste år. Hans lille ramme husede en masse på størrelse med en grapefrugt, men efter længe hårde måneder af operation og behandling er den 1 årige nu i remission. Torsdag besøgte han de samme haller, hvor han har brugt så meget tid, denne gang klædt i en superhelt outfit og med sin helt egen sidekick. Kelce er ofte den i fokus, men torsdag var alt fokus på den stærke, unge patienter kæmper for deres sygdomme.

Angie Smith er Daxtons mor. Hun sagde: ‘Jeg er begejstret for Travis, fordi Moncler Sale der ikke er nogen bedre følelse end at se børn og være i stand til at motivere dem, og jeg tror ikke, at der er noget mere motiverende end børnene på denne etage. ‘

Travis Kelce sagde: ‘Jeg har været super sidekick hele dagen. Jeg smed lige på en maske og forhåbentlig få disse børn til at føle, at de er de stærkeste individer i verden for, hvad de Billige Moncler Outlet går igennem. ‘

Kelce brugt tid med omkring et dusin børn, der passerer ud Shadow Buddies, som er dukker designet til at hjælpe børn patienter bedre klare med at være på hospitalet.