louis vuitton ratenkauf UMD gør noget for videnskabsbygning

louis vuitton tücher UMD gør noget for videnskabsbygning

Gov. Tina Smith Tirsdag morgen.

Mark Dayton har foreslået $ 27,2 millioner i statsbindingstøtte til projektet som en del af en 1,4 milliarder dollar regning, der står over for en usikker fremtid i statslovgiver.

Bygningen, der i øjeblikket huser UMDs kemi afdeling, blev bygget i 1940’erne en tid, hvor der var omkring 30 kemi majors på campus, ifølge Josh Hamilton, dekan ved Swenson College of Science og Engineering. Han modsatte det med den seneste efterspørgsel efter kemi instruktion.

‘For ti år siden var Billige Moncler Sale der 220 kemielever. I dag er der over 450 kemielever i vores program,’ sagde Hamilton.

Udover det bemærkede Hamilton, at kemi er et Moncler Jakke Dame grundkursus for mange andre områder inden for matematik, videnskab, teknik og medicin.

‘Så i et typisk år tager over 5.500 studerende kemiuddannelser gennem dette program.’ Det er mere end halvdelen af ​​studentkroppen på UMD, der går hvert år gennem kemikurser, og det er derfor vigtigt for os, at vi har en robust kemi program. ‘

Hvad angår den nuværende kemiske bygning, sagde Hamilton, at det var i god stand og kunne bruges til klasseværelse og kontorlokaler i fremtiden, men han kaldte det uegnet som en facilitet til støtte for moderne kemiundervisning eller forskning.

‘Denne nye bygning indeholder også et avanceret materiale science program, som jeg tror vil være kendetegnende for denne region fremad. Disse materialer vil bidrage til luftfart. De vil bidrage til traditionelle fremstillingsvirksomheder. De vil løse problemer som korrosion i rørledninger og mange andre ting, ’sagde Hamilton.

Den private industri kan høste fordelene ved talent, den nye UMD-facilitet trækker til regionen, siger Al Rudek, direktør for strategi og planlægning for Allete / Minnesota Power.

‘Vores industri bliver hele tiden renere og mere moderne, da vi tilføjer vindmøller, når vi tilføjer solpaneler. Når vi investerer i disse systemer, er kernen i det hele avanceret materialevidenskab,’ sagde han.

Lake Superior Consulting har ansat omkring 50 studerende fra UMDs videnskab og ingeniørprogrammer, sagde Dave Hokanson, en kandidat fra samme skole, der nu fungerer som virksomhedens direktør for integreret teknik.