louis vuitton portmonai UMD hockey team kaptajn dør efter efteråret i Chicago lufthavn

louis vuitton facebook UMD hockey team kaptajn dør efter efteråret i Chicago lufthavn

Hans familie siger i en erklæring, at Carroll døde efter et fald på Chicago ’s O ‘Hare International Airport. Indfødt af Shoreview, Minn., Carroll er det eneste individ i UMDs 74-årige holdhistorie, der har tjent som kaptajn eller assisterende kaptajn i mindst en del af fire årstider. ‘Vi er ødelagt og forstyrret af de nyheder, vores tidligere kaptajn, Andrew Carroll, er gået bort,’ sagde UMD-hockeypersonalet i en erklæring. ‘Andrew var en drevet student atlet, Billige Moncler Jakke Herre loyal holdkammerat og uselvisk leder. Han eksemplificerede Bulldog hockey på alle måder, og det er klart, hvor meget han betød for dette program ved udslip af følelser, vi har modtaget fra hans holdkammerater og andre alumner, siden vi hørte om ulykken. ‘Carroll spillede i 153 kampe med Bulldogs og udgjorde 69 point (34 mål, 35 assisterer). Den fysiske uddannelse store tjente WCHA All Academic ærer tre gange. ‘Se Andrew Carroll-leghockey, betød at se nogen med et smil hele tiden,’ tidligere Duluth avis reporter Kevin Pates, som dækket UMD hockey i 23 år, sagde via e-mail. ‘Utrætteligt arbejder på praksis, efter øvelse, i spil. Han elskede at være en del af holdet, sætte et eksempel og finde ud af, hvad hans indsats kunne medføre. Altid optimistisk. Altid intens. ‘I 2008 09, efter at UMD afsluttede den almindelige sæson winless i de sidste fem spil, mødte kaptajnerne, herunder Carroll, med holdet og talte om ikke at savne en chance. Bulldogs fortsatte med at vinde WCHA playoff titlen og kvalificeret til NCAA turneringen for første gang om fem år. ‘Carroll wasn’ ta scoringsleder, men en leder i enhver anden kategori, du kan måle. ‘I løbet af denne højsæson blev Carroll den første Bulldogs mænds hockey player til modtage Shjon Podein Community Service Award, der præsenteres årligt for en UMD-student atlet, der bedst illustrerer lederskab kvaliteter på og uden for spilområdet og har gjort bemærkelsesværdige humanitære bidrag i Duluth og UMD communities. Derudover var Carroll en af ​​10 NCAA Division I spillere, der blev valgt som finalister til 2008 09 Lowe s Senior CLASS Award, der er baseret på præstation i ‘Four C’ s klasseværelset, karakter, fællesskab og konkurrence. Efterfulgt af hans kollegiale karriere, Carroll spillede professionelt i syv årstider med ni amerikanske hockey League og East Coast Hockey League teams. I en erklæring sagde Carroll familien: ‘Vi er dybt trist at dele af tabet af Andrew, en fantastisk bror, søn, onkel, nevø, fætter, holdkammerat, mentor og ven, der døde tragisk efter et fald på Chicago O ‘Hare Airport. Vi er meget sørgende, men har sikkerhed for, at han er i Billige Moncler Outlet Jesu kærlige arme på grund af hans beslutning om at acceptere Kristus. ‘På denne vanskelige tid, hvad der også giver os trøst er, at hans liv betød så meget for så mange mennesker, og han var kunne give håbens gave ved at donere sit hjerte og organer, så andre kan få livet. ‘