louis vuitton kollektion ulovlig indvandring

louis vuitton parfum ulovlig indvandring

Jeg ser identitetstyveri som en måde at virkelig få tingene på at flytte. Ellers lovlig ulovlige udlændinge. Der er ting, der antages i alle disse vilkår. Og for undokumenterede udlændinge er formodningen lovlig indvandringsdokumentation mangler. Og for en beskrevet som en ulovlig alien antager vi, at han er ulovlig over for de amerikanske indvandringsbestemmelser. Men han kunne også have problemer med en anden statut og have lovlig indvandringsstatus og derfor være en ulovlig alien. Det afgørende er dog, at regeringen er helt klart, at vilkårene er udvekslelige. Der er ingen steder nær den nødvendige ressource til at forfølge de illegale i nogen væsentlig måde. Og man ville ikke, da det er langt lettere at blot afvise det for at få kriminelle overbevisninger. Og da vi er en størrelsesorden på den billigere måde, hvorfor på jorden ville vi køre omkostningerne ud af synet ved at gøre det på den hårde måde. Og der er ingen måde at få halvdelen af. Det bedste Trump et al kan gøre er at Moncler Jakke Dame holde det fladt. Måske på kort sigt kan han skabe nok frygt for at få det lidt ned. Men det vil forsvinde, som det bliver klart, han kan ikke mere end Obama. Jeg gør ingen påstand om tal. Jeg peger blot på karakteren af ​​påståede venstrefløjsopfattelser, når de citeres her. Og hvis de ikke bliver fremført her, bringer jeg dem ikke op. Og Berkeley forbyder ikke ‘ulovlig fremmed’. Studentregeringen gjorde. Og Jerry Brown forbød ikke ‘fremmede’. Han underskrev lovgivningen vedtaget af lovgiveren, der fjernede ordet fra arbejdsbestemmelser. Der er en tro på nogle kvartaler om, at ‘ulovlig fremmed’ har en pejorative sammenhæng, der bør undgås i diskurs. Jeg er ikke personligt enig i det og bruger udtrykket som den mest nøjagtige beskrivelse af denne klasse af enkeltpersoner, men jeg har ingen indvendinger mod at erstatte ‘udokumenterede indvandrere’, som regeringen har til at være et tilsvarende udtryk. Og jeg er i fuld enighed om, at den ulovlige udlændinges befolkning skal reduceres til næsten nul. Jeg hævder, at der ikke er nogen brugbar måde at gøre dette på, som ikke indebærer legalisering af det meste af den nuværende ulovlige fremmede befolkning. De logistiske og politiske realiteter viser, at dette er det eneste, der kan virke. Over 30 års historie fortæller, at vi ikke vil udvise den eksisterende ulovlige udlændingepopulation. Retten kan fortsætte med at blokere for at løse situationen, men kun i risikoen for en anden stor tilstrømning på et tidspunkt. Jeg sagde, at Jerry Brown forbød udtrykket fremmede fra Labour Code. Du justerede netop det, jeg sagde. Nej, hvor i mit indlæg sagde jeg, at han forbød udtrykket andetsteds. Og btw, forbud er synonymt med remove.There er to store partier i landet. Lederen øverst skal enten være fra det demokratiske parti eller det republikanske parti. Venstrefløjens kandidat gjorde et løfte om aldrig at bruge udtrykket ulovlig fremmed igen. Hun ville ikke have gjort det, hvis hun ikke havde pres fra hendes base de til venstre! At gøre det. Tredive år er et blip i amerikansk historie. Bare gå tilbage lidt længere til Eisenhower, som med succes fjernede en stor ulovlig befolkning fra vores jord. Hvor der er en vilje, er der en vej. Du gør bare undskyldninger. Jeg sagde, at Jerry Brown forbød udtrykket fremmede fra Labour Code. Du justerede lige præcis hvad jeg sagde. Nej hvor i mit indlæg sagde jeg, at han forbød ordet andetsteds. Og btw, forbud er synonymt med remove.There er to store partier i landet.Lederen øverst skal enten være fra det demokratiske parti eller det republikanske parti.Den venstrefløjs partiets kandidat gjorde et løfte om aldrig at bruge udtrykket ulovlig fremmed igen. Hun ville ikke have gjort det, hvis hun ikke oplevede tryk fra hendes base de til venstre! at gøre det.Tredive år er et blip i Amerikas historie. Bare gå tilbage lidt længere til Eisenhower, der med held fjernede en stor ulovlig befolkning fra vores jord. Hvor der er en vilje, er der en vej. undskyldninger.Brød underskrevet lovgivning, der stammer fra lovgiveren. Han forhindrede det ikke, men han indledte heller ikke det. Eisenhowers projekt var for det meste et offentligt forhold, der blev sat på. Og det involverede fjernelsen af ​​en række amerikanske statsborgere helt ulovligt. Du kunne have Trump erklære, at alle de ulovlige udlændinge har forladt ud af frygt for hans program.For en politiker, der ikke bruger udtrykket ‘ulovlig alien’, kan det være klogt.Så hvad? En udokumenteret fremmed ved et andet navn. Det er nok optimistisk. Du skal fordoble hele indvandringshåndhævelsessystemet, der tager en et par år, og det fordobles det igen igen et par år. Det ville få dig til at kunne afvise 10% af de illegale personer hvert år. Og så Billige Moncler Outlet begynder det at blive hårdt. Og du løber ind i social uro. Og folket tilbageholdt kampen hårdt i domstolene og forsinkelserne sporer til 5 og 6 år. Det er sandsynligvis optimistisk. Du skal fordoble hele indvandringshåndhævelsessystemet, som tager et par år. Og det dobbelte det igen igen et par år. Det ville få dig til poi nt at kunne deportere 10% af de illegale personer hvert år.