louis vuitton ipad case under bæltet ved at veje ind

louis vuitton outlet shop under bæltet ved at veje ind

En video indsendt af BT Sport, der vil vise kampen viser hændelsen. Under vejningen, mens begge kæmper udgør, Moncler Outlet Online går Saunders søn op til skalaen mellem Monroe og Saunders.

Andre mænd på scenen trak barnet væk som Saunders, tilsyneladende uvidende, fortsatte med at udgøre. En forvirret Monroe sagde: ‘Hvad i helvete?’

Talte med BT Sport bagefter, sagde Monroe: ‘Jeg har lige haft et lille barn punch mig så hårdt, som han kan i mine bolde og så spark mig og de lader ham komme væk med det. Jeg var en professionel og komplet herrer hele tiden jeg været her, de var komplette jerks, og jeg lod det flyve. Dette viser dig, hvad der sker, når en mand er rædselsskadet. ‘

Talte med News10NBC for et par uger siden, udtrykte Monroe også sorg med Saunders trash talk.

‘Der er en ægte modvilje, fordi han munden,’ sagde Monroe. ‘Jeg er en ydmyg fyr, jer har aldrig set mig til at blive vanvittigt, få højt, få krigsførende eller noget. Men denne fyr vil skubbe dine knapper lidt. Han lagde den ild under mig bagved, så jeg sagde okay, nu Billige Moncler Outlet går jeg at gå ind og give ham den fulde angreb af mongoosen. ‘