louis vuitton in hamburg Ung virksomhedsejer

louis vuitton coin pouch Ung virksomhedsejer

Jessica McDermott scoop is i en kegle i sin butik, med det lilla bånd og ‘Survivor’ tatoveringen Billige Moncler Sale synlig på hendes håndled.

På bare 24 år var Jessica McDermott, fra Williamsport, en virksomhedsejer, mor til to og kræftpatient.

McDermott blev diagnosticeret med Hodgkin lymfom, fase 2, i oktober 2014, næsten nøjagtigt et år efter at have ejet ejeren af ​​og genåbne Sunset Ice Cream Parlor på Lycoming Creek Road. Med en 2 årig søn og 6 måneder gammel datter blev den allerede vanskelige opgave at gennemgå behandling gjort meget sværere.

Der var tidspunkter, da hun ikke kunne køre fra byen til indkøbscenter uden at have panikanfald, sagde hun.

fra at være yderst uafhængig til, måske ikke kunne tage sig af dine børn, var skræmmende, sagde hun. gjorde alt andet meget skræmmere fordi jeg aldrig havde set på dødelighed før. hendes børn var så unge på det tidspunkt var også hjælpsomme på nogle måder, sagde hun.

måtte bekymre sig om, at de var lige så bange, sagde McDermott. var de eneste mennesker, der var altid spurgte, hvordan tingene gik, og det var sødt godt. lymfom er en kræft i lymfesystemet, en del af immunsystemet. Celler i lymfesystemet vokser unormalt og kan sprede sig ifølge

Mayo Clinic, en nonprofit medicinsk forskningsgruppe. Som sygdommen skrider frem, kan det også kompromittere kroppens evne til at bekæmpe infektioner.

Mens han forsøgte at holde sig sund hele behandlingen og opdrage to babyer, forsøgte McDermott også at opbygge sin forretning. Da hun købte isen, sammen med hendes forlovede Brett Harer, var parret for ung til at kvalificere sig til et lån.

Harer, en Marine Corps veteran med byggeri erfaring, brugte hans besparelser og tiltrådte hjælp fra familien for at få parlor op og kører. Men da McDermott startede sin behandling, havde de ingen driftskapital som sikkerhedskopiere, sagde hun.

McDermott begyndte at stole på forloveden mere og mere, da det kom til at hjælpe med børnene og virksomheden, hvilket var svært for hende.

kunne ikke bare fortsætte med at gøre alt. I stedet for at bede om hjælp, jeg bare slags jeg overtager, sagde hun. Billige Moncler Sale blev meget mere afhængig af ham, især følelsesmæssigt. angst McDermott oplevet gennem hele behandlingen hasn fuldt ud forsvundet, selv om hun har været i remission i mere end to år, sagde hun.

tiden bliver du kold, du panik. Det er de små ting, der aldrig plejede at skræmme dig før, sagde hun. meget svært ikke at lade det styre dit liv. står over for langsigtede fysiske effekter, såvel som følelsesmæssige dem.

Stråling stegte hendes løvkirtler og efterlod hende med evig tør mund, sagde hun. Hendes stemme er også meget mere raspisk, da behandlingsområdet primært var på hendes hals og bryst, hvor den største tumor blev fundet. En mere uventet bivirkning af hendes behandling blev diagnosticeret med endometriose, en lidelse, hvor væv, som typisk linjer livmoderen, vokser uden for livmoderen.

Jeg vil gerne gå til lægen længere, fordi du ikke vil høre en anden diagnose, sagde hun.

Muligheden for at blive gravid igen var endog et blip på radaren til McDermott, på grund af endometriose såvel som generelle eftervirkninger af kemo. Men hvis der en ting McDermott lærte, forventer den uventede eller i hendes tilfælde forventer tvillinger.

McDermott sagde, at hun er omkring 13 uger sammen, eller lige fra anden trimester, i sin tredje graviditet.

kvinder bliver fortalt, at kemo kan forårsage infertilitet, sagde hun, dette forhåbentlig vil give håb til mange! sagde, at hun var i stand til at komme igennem det hele, ikke kun med støtte fra nære venner og familie, men med online supportgrupper snuble hun takket være Facebook, Instagram og andre sociale medier. Hun læner sig stadig på gruppemedlemmerne til støtte nogle dage, og de gør det samme.