louis vuitton ähnliche tasche undlader at kæmpe hårdt for forældre

louis vuitton pumps undlader at kæmpe hårdt for forældre

lov har undladt at forbedre situationen for forældre som ham.

Christopher Savoie forårsagede en international hændelse i 2009, da han rejste til Japan for at hente sine to børn, der var blevet ført til det asiatiske land af sin japanske fødte tidligere kone, Noriko Esaki Savoie. konsulatet imødekom sit forsøg på at bringe deres børn, 8 årige isak og 6 årige Billige Moncler Sale Rebecca tilbage til staterne. hans udgivelse i november 2009 vendte Billige Moncler Jakke Herre Savoie tilbage til Franklin, Tenn., hvor han boede sammen med sin anden kone Amy. Christopher og Amy Savoie bor stadig sammen i Tennessee. Han er af nonprofitorganisationen Bring Abducted Children Home.

Ifølge kongresoptællelser vidnede Savoie torsdag den 11. juni før et hus underudvalg om menneskerettigheder. Underudvalget undersøger effektiviteten af ​​Sean og David Goldman International Child Abduction Prevention and Return Act fra 2014.

Savoie fortalte lovgivere, at embedsmænd i statssektoren ikke presser hårdt nok til at få Japan og andre vigtige handelspartnere til at tillade visitation og frihedsrettigheder for de amerikanske forældre til børn, der bor i deres lande. Han opfordrede Kongressen til at udpege en ‘kidnappelse tsar’, som kunne advokere på vegne af børn, der er genstand for frihedsberøvelse tvister. Kontoret for en sådan ‘tsar’ ville ligge uden for statsafdelingen og ville være direkte ansvarlig for kongressen og præsidenten.

‘Statsministeriet blev fundet at trække sine fødder, ligge og forvirre i forhold til forbindelserne med instituttets opfattede’ klientstater ‘,’ sagde Savoie.