louis vuitton handyhülle Union lavede en stor fejl i dommen

louis vuitton purse forum Union lavede en stor fejl i dommen

County Health Clinic i?

Hvad er din stilling på byggeprojektet til et nyt retshus efter at hundredvis af retsarbejdere er blevet afskediget, og mulige lukninger af retssalen er truende?

Kommissionen vil savne Larry Zarian Gov. Schwarzeneggers beslutning om at fjerne Larry Zarian fra California Transportation Commission er Moncler Jakke Dame et tab for vores samfund, Los Angeles-regionen og befolkningen i Californien.

Jeg har haft fornøjelsen at tjene hos Zarian på California Transport Commission i de sidste to år. Larry er en utrættelig fortaler for vores region og for.

Larry og jeg er de eneste kommissærer fra Los Angeles på 11 medlemsprovisionen. I denne måned arbejdede vi for at sikre 46 millioner dollars til positiv togkontrol på Metrolink-systemet. Zarian var kritisk for Billige Moncler Sale denne indsats succes.

Zarian er en person af integritet, som gør hvad han mener er rigtigt for skatteyderne. Den 19. maj stemte han imod et kontroversielt forslag om at privatisere opførelsen af ​​en del af motorvejen i San Francisco. Som de fleste kommissionsmedlemmer støtter Zarian brug af såkaldte offentlig-private partnerskaber.

Desuden skød guvernørens kontor på trods af at staten allerede havde sikret de midler, der var nødvendige for at bygge projektet på 466 millioner dollars, et privatiseringsforslag, der ville koste skatteborgere 1,4 milliarder dollars. Forslaget gik 6-5.

Zarian stemte sin samvittighed med henvisning til de juridiske spørgsmål, der var blevet rejst. Hans erfaring fortalte ham, at forslaget som planlagt ikke var klar til at gå til bud.

Jeg tror, ​​at de fleste Californiske skatteydere ønsker, at offentlige embedsmænd udøver præcis den slags uafhængige dom, som Zarian gjorde i dette tilfælde. Det er synd, at han bliver udpeget til at gøre det, der er i skatteydernes interesse.