louis vuitton handtaschen günstig UND volleyball vinder 18th straight hjemme med feje af Idaho State

louis vuitton forum UND volleyball vinder 18th straight hjemme med feje af Idaho State

SinnerND Oil Patch firma skal betale afregning, ændre politikker efter homoseksuelarbejder hævder chikane

livsstilHeadlinesMarilyn Hagerty: Tid til snowbirds at flyve hjemFærlighedsklinikken i Californien informerer hundredvis af patienter om, at deres æg kan have været skadet. Dentister fortsætter med at dø af denne dødelige lungesygdom.

Tro Dooley s 10 blokke paced Fighting Hawks forsvaret, der udløste en 25 22, 27 25, 25 16 feje af Idaho State i Big Sky Conference spil på torsdag aften foran 1.937 fans på Betty Engelstad Sioux Center.

UND strakte sit hjem vindende strejf til Billige Moncler Sale 18 lige.

‘Jeg har lyst til, at vi virkelig har gravet ind på forsvaret,’ sagde UNDs Jordan Vail, der førte lovovertrædelsen med 13 drab. ‘Vi har arbejdet med det hele ugen i praksis, og det var meget sjovt at se det klikke i spillet .’

Idaho State, der faldt til 8 14 overordnede og 5 4 i Big Sky, ramte bare .041.

‘Hvis du holder et hold så lavt som en procentdel, vil vi være gode,’ sagde UND-træner Mark Pryor, hvis hold forbedrede sig til 22 4 og 7 2 Big Sky.

Dooley, UNDs karriereblokke leder, pacede UND igen med en dobbelt dobbelt med 10 drab. Tamara Merseli tilføjede 10 drab og 14 digs.

Pryor sagde, at han ikke var særlig tilfreds med UNDs første to sæt. De kampende haver rykkede tidligt i det andet sæt, før de ringede en timeout og omgruppering.

‘Han fortalte os at grave i, og det er Billige Moncler Sale ikke forbi, før vi kommer til 25,’ sagde Vail. ‘Vi tog det og løb med det. Vi kom tilbage til det grundlæggende og fundamentale og gik derfra. ‘

Vail, en 6 fod 1 junior fra San Antonio, blev oprindeligt rekrutteret til Baylor af Pryor, før han overførte til Grand Forks, da Pryor overtog med Fighting Hawks.

‘Hun er ved at blive barnet, jeg vidste, at hun kunne være, da hun var 14,’ sagde Pryor. ‘Hun har mere at gøre, og hun ved det. Når hun går op og følger anvisninger, er hun fremragende. ‘

UND har ikke tabt et sæt hjemme hele sæsonen og har nu vundet 35 lige sæt på Betty. Da vinderen er vokset, har UNDs fan også.

‘Alle elsker en vinder,’ sagde Pryor. ‘Jeg tror folk ser og værdsætter, at vi virkelig kæmper hårdt. Det gør det nemmere for folk at køre for os.’ Vi er taknemmelige for den fan base, men vi forsøger at sikre, at vi giver dem noget at kæmpe for. ‘ UND strakte sit hjem vindende strejf til 18 lige.

‘Jeg har lyst til, at vi virkelig har gravet ind på forsvaret,’ sagde UNDs Jordan Vail, der førte lovovertrædelsen med 13 drab. ‘Vi har arbejdet med det hele ugen i praksis, og det var meget sjovt at se det klikke i spillet .’