louis vuitton handtasche Undervisningsmomenter

louis vuitton t shirt Undervisningsmomenter

I dette undervisningsmøde henviser kamp eller flyvning til, hvordan vi håndterer nye udfordringer. Det er et grundlæggende koncept, som vi alle har brug for at tage fat på. Livet vil teste vores beslutning om dette princip mange gange.

Kører du (flyvning) fra nye udfordringer og muligheder? Eller accepterer du den test, der præsenteres Moncler Jakke Dame og gør det bedste ud af læringserfaringen (kamp)? Kamp betyder ikke at komme ind i en faktisk kamp. Det betyder at være fast besluttet på at gøre det bedste ud af en ny eller vanskelig situation.

Bestemt er der mange gange, du bliver nødt til at køre (flyvning) fra en godbid eller fare. Men i nogle tilfælde bruger vi fly som grund til at undgå noget. Spørgsmål: Skal du tage flyvning simpelthen fordi du ikke kan lide noget eller det for svært eller fordi du er bange for, hvad en anden måske tror?

Lad os sige, at dit værste fag er matematik. Tidligere har du muligvis bebrejdet andre og gjort undskyldninger for din dårlige ydeevne. Det er flyvning. Et eksempel på kamp er, når du beslutter dig for at møde udfordringen med at forbedre din karakter. I dette tilfælde betyder kamp at få ekstra hjælp, studere hårdere før testen og gøre ekstra kredit arbejde.

Du vil bemærke flere ting, når du Moncler Sale vælger kamp over flyvning. Kampen er sværere, færre mennesker vælger det, og dine belønninger vil være i direkte forhold til din indsats. Din evne til klart at identificere de vigtige spørgsmål, og derefter gå om at håndtere oplevelsen, vil betale store udbytter i din fremtidige succes. Hver gang du møder disse udfordringer, lærer du mere om dig selv og verden omkring dig.

Kampen er sværere end flyvning, men det vil gøre dig stærkere. De kan være kommet fra skole, hjem, kirke osv. Hvordan reagerede du? Har du valgt kamp eller flyvning? Forklare