louis vuitton gutschein Underholdning Livet

louis vuitton handtaschen günstig Underholdning Livet

‘Rhythm er alt i boksning Sugar Ray Robinson.

Fra start til slut en pounding, gutty rytme impulser gennem Hippodrome produktion af Marco Ramirez tautly skrevet spille Royale. hurtig bevægelse fortælling fra begyndelsen af ​​det sidste århundrede, om sort bokser forsøger at slå, jab og kæbe vej ind i en hvid verden, er sat til torden klap rytmen af ​​knusende hænder og den brutale dunk af pounding fødder.

Effekten af ​​dette tempo er så hypnotisk, så intimt, at udvisninger af koreograferet pugilisme ville være overflødige, endog distraherende og således let dispenseres.

Nej, Royale spiller mere ud som en drømmende ballet, der er sat til gritty rytme. Og effekten er sublim.

er let, livet er rigtig hårdt Floyd Mayweather

Og her er Billige Moncler Sale sagen om hovedpersonen Jay Sport Jackson. Rød atleticisme, pugnacity og attitude ripple fra hver sinne af Bryce Michael Wood finskulptureret boxer body. Men det er sårbarheden og plaget, der blinker på tværs af Jay World’s trætte ansigt, der etablerer Wood Acting Chops.

Boksning er let for The Sport. Det er liv, Moncler Sale der bedevils ham. Han er en gladiator, der professerer at være fra ingen steder, og dermed forpligtet til at dvæle på ingenting, da han tyrer sin vej hovedet mod et sted.

Jay er en mand, der kastede en skygge i mørket, også hans menneskelige hudpromotor Max, spillet med dygtig hånd og olieagtigt smil af Dylan Kammerer. Max pralens ironi bliver tydelig først efter at Sportens egne hemmeligheder og usikkerheder uundgåeligt får ham til at tvivle på sig selv og stille spørgsmålstegn ved loyaliteterne hos dem, der er tættest på ham.

Historien er, at jeg vil kæmpe, siger Jay, hans gå til unddragelse af hvad der sker næste end ringen.

Som det viser sig, hvad der sker næste er det, før den sportslige gennembrudskamp med hvid, ex-mester Bigsby, Jay fortid indhenter ham i sin søsters Nina person. Renata Eastlick er vidunderlig som den skarpe tunge søskende besat af en flinty stirre og ingen nonsens demeanor.

Hendes besked til Jay: Hvad tror du vil ske, hvis du vinder? Prisen på den hvide vrede, der vil følge, vil blive betalt i blod og brudte knogler af andre sorte mennesker. Guns vil komme ud. Knive bliver trukket.

Du kommer helt op her for blot at fortælle mig at tabe? Jay kræver. Hun gør, men Nina-ord bliver hurtigt profetisk på uventet måde.

Afrunding af denne fremragende cast er E. Stanley Richardson, som Wynton, Jay banty rooster af en træner og longtime far confessor. Richardson har racked op prisværdige forestillinger på Acrosstown Repertory Theatre og Actor Warehouse, men i hans Hipp debut leverer han med sikkerhed sit bedste arbejde endnu.

Ryan George har dobbelt told; antager co direktør opgaver for første gang, og vender sig i en overraskende sød og følsom præstation som fisk, den unge bokser først overvundet af sporten og derefter rekrutteret som hans sparring partner.

Men gør ikke en fejl, det er Wood Jay, der leverer Royale med den brutale kraft af en Jack Johnson og den dygtige finesse af en Mohammad Ali. Hans er en knockout punch.