louis vuitton gürtel herren Undgå disse ti fejl

koffer louis vuitton Undgå disse ti fejl

Succesfulde virksomhedsejere er kloge og kompetente personer. De er stærkt uafhængige, stoler på deres instinkter og stoler på at kalde skudene. Når det kommer til at sælge deres forretning, kan denne holdning imidlertid være meget dyr. De har intet problem at stole på deres læge eller advokat for deres faglige ekspertise. Af en eller anden grund, når det kommer til salg af deres forretning, vil de stole på deres personlige styrker og rette processen. Dette kan være en meget dyr fejltagelse. Nedenfor er ti fælles fejl, som virksomhedsejere gør, når de forsøger at repræsentere sig i salget af deres firma.

1. Salg på grund af et uopfordret tilbud om at købe En af de mest almindelige grunde, som ejerne fortæller os, solgte deres forretning, da de fik tilbud fra en konkurrent. Hvis de tidligere ikke overvejede denne virksomhedssalg, har ejeren sandsynligvis ikke taget nogle vigtige personlige og forretningsmæssige trin for at afslutte på hans vilkår. Virksomheden kan have nogle let korrigerende problemer, der kan skade dets værdi. Ejeren må ikke have forberedt sig på en identitet og livsstil for at erstatte det tomrum, der skyldes hans adskillelse fra hans firma. Hvis du er forberedt, er du mere tilbøjelige til at afslutte på dine egne vilkår.

2. Dårlig bøger og optegnelser Virksomhedsejere bærer mange hatte. Nogle gange bliver de så fokuserede på at drive forretningen, at de laxer i regnskabsføring. En køber vil gøre et omfattende kig ind i dine regnskaber. Hvis de gøres dårligt, mister køber tilliden til, hvad han køber, og hans opfattelse af risiko stiger. Hvis han finder nogle negative overraskelser sent i processen, kan købsprisændringer være hårde. Transaktionsværdien angribes ofte langt ud over den økonomiske virkning af overraskelsen. Få en god bogholder til at lave dine bøger.

3. Gør det alene. Virksomhedsejeren kan være den fremste ekspert i sin virksomhed, men det er sandsynligt, at hans forretningsalg vil være en gang i livet. Fejl på dette tidspunkt har stor indflydelse. Forstår du forskellen i efter skat fremgang mellem et aktiv salg og et lager salg? Din dagligdags bogholder kan ikke, men en skattekonsulent gør det sikkert. Er din forretningsadvokat bekendt med forretningsmæssigt salg lovligt arbejde? Vil han råde dig ordentligt på Reps og Garantier, der vil være i købsaftalen? Dit købers team vil have denne erfaring. Dit team skal svare til den oplevelse, det koster dig meget mere end deres gebyrer.

4. Skeletter i skabet Hvis din virksomhed har noget, vil due diligence-processen helt sikkert afsløre dem. Før din virksomhed er vendt indvendigt ud, og køberen bruger tusindvis i denne proces, og inden de øvrige interesserede købere bliver sat på vente, afslører det problem foran. Vi solgte et firma, der havde en fremragende CFO. I det første møde med os fortalte han os om hans virksomhed under finansieret pensionsansvar. Vi kunne bringe de rette juridiske og aktuarmæssige ressourcer til bordet og give køberen og hans rådgivere rigeligt varsel om at få deres våben rundt om Hvis dette var kommet op sent i processen, kunne køberen have blæst op aftalen eller angrebet transaktionsværdi for et beløb, der langt overstiger det potentielle ansvar.

5. At lade ordet ud Fortrolighed i forretningsprocessen er afgørende. Hvis dine konkurrenter finder ud af, kan de forårsage skade på dine kunder og kunder. Det kan være et stort afløb på medarbejdernes moral og produktivitet. Dine leverandører og bankfolk bliver nervøse. Intet godt sker, når arbejdet kommer ud, at dit firma er til salg.

6. Dårlig kontrakt Her forstås de daglige kontrakter, der er på plads med medarbejdere, kunder, entreprenører og leverandører. Har dine medarbejdere ikke konkurrenter, for eksempel? Hvis din virksomhed har immaterielle rettigheder, har du meget klare ejerskabsrettigheder defineret i dine medarbejder- og entreprenøraftaler. Hvis ikke, kunne du se på meningsfuld escrow holdbacks efter lukning. Er dine kundeaftaler tildelt uden samtykke? Hvis de ikke er det, kan kunderne annullere posttransaktionen. Din køber vil få dig til at betale Billige Moncler Sale for denne ene eller anden måde.

7. Dårlig medarbejderadfærd Du skal sørge for, at du har aftaler på plads, så medarbejderne ikke kan holde dig i gidsel på en ventende transaktion. Nøglemedarbejdere er nøglen til transaktionsværdien. Hvis du har mistanke om, at der er problemer, kan du muligvis implementere ophold på bonusser. Hvis du har en dårlig skuespiller, kan du forbrænde ham eller hende under en transaktion. Du vil måske være præ emptive med din køber og minimere eventuelle skader, som din medarbejder kan forårsage.

8. Ingen forståelse for din virksomheds værdi Forretningsevalueringer er komplekse En god forretningsmægler eller MA-rådgiver, der har erfaring i din branche, er din bedste indsats. Virksomhedsvurderingsfirmaer er gode til forretningsværdier for gave- og ejendomsskatssituationer, skilsmisse, osv. De har tendens til at være meget konservative, og deres resultater kan variere betydeligt fra dine resultater fra tre strategiske købere i en kamp for at erhverve din virksomhed. Når det kommer til at sælge dit firma, lad konkurrencemarkedet give en værdi.

9. Kom ind i en auktion af en Dette er en fjollet visuel, men forestil dig en stor auktionshall ved Sothebys besat af en auktionsfører og en fyr med en auktionspude. ‘Hører jeg $ 5 millioner? Enhver $ 5,5 millioner? ‘Fyren sidder på sin padle. Temmelig dumt, ikke sandt? Og alligevel hører vi utallige historier om en konkurrent, der kommer ind med et uopfordret tilbud, og efter lidt lys forhandler ejeren sælger. En anden fælles historie er ejeren fortæller hans bankmand, advokat eller revisor, som han overvejer at sælge. Hans velvilje professionelle siger, ‘Jeg har en anden kunde, der er i din virksomhed. Jeg vil introducere dig. ‘Det næste, du ved, er, at virksomheden sælges. Tro mig, disse folk køber dig forretning med en stor rabat. Det er slet ikke dumt!

10. Afgivelse af værdi i forhandlinger og due diligence Når du sælger din virksomhed, er dit mål at få de bedste vilkår og betingelser. Jeg ved, at dette er en choker, men køberen forsøger at betale så lidt som muligt, og han forsøger at få kontraktvilkår gunstige for ham. Disse mål er ikke kompatible med din. Køberen vil kæmpe hårdt på spørgsmål som totalpris, kontanter Moncler Jakke Dame i nærheden, tjener outs, sælger noter, reps og garantier, escrow og holdbacks, post lukkede tilpasninger mv. Hvis du kommer ind i et møde i den midterste kompromisforhandling, før du ved det, din Big Mac er en Junior Cheeseburger. Due diligence har et dobbelt formål. Den første er naturligvis at sikre, at køberen ved præcis, hvad han betaler for. Den anden er at angribe transaktionsværdi med justeringer. Selvfølgelig sker dette efter deres LOI har sendt de andre budgivere væk i 30 til 60 dage eksklusivitet. Hvis du ikke har et godt team af rådgivere, kan det blive dyrt

Som min far plejede at sige, er der ingen erstatning for erfaring. Et andet ord er, at når en mand med penge og ingen erfaring møder en mand med erfaring, går den mand med oplevelsen væk med pengene, og manden med pengene går væk med en vis erfaring. Husk det, når du overvejer salg af din virksomhed. Det vil sandsynligvis være din første og eneste oplevelse. Undgå disse fejl og få det til at opleve en rentabel.