louis vuitton.de Unge spillere skal lære at ‘kæmpe smart’

louis vuitton taschen günstig Unge spillere skal lære at ‘kæmpe smart’

PITTSBURGH, Pa. Scribbles i min Cleveland Browns notesbog efter deres 27 24 tab til Pittsburgh Steelers på søndag:

1. Browns sluttede sæsonen kl. 15, og de ‘tjente’ posten. Det er Hue Jacksons ord. Jeg kan anden gætte Browns træner om nogle spilleopkald og et par andre ting. Men det er ligesom at klage over malingjobbet og et par bukser i en scooters kofanger, når den scooter skal vinde et løb mod en Corvette.

2. Browns spillede ekstremt hårdt. De ønskede virkelig at vinde dette spil. Men de tabte Billige Moncler Sale i overarbejde til for det meste backup til Steelers. Som Jackson sagde, spillerne ‘kæmpe hårdt, men lad være med at kæmpe smart hele tiden.’

3. Browns kastede et kort pass, som tabte 14 yards til Andrew Hawkins. Det tog Browns fra Pittsburgh 2 yard linje til Pittsburgh 16 yard linje. i overarbejde. Yikes! Browns havde bolden på Pittsburgh 2 yard linjen. Først nede. De kastede et ufuldstændigt pas. De kastede et andet pass, denne for minus 14. Hvorfor ikke køre det mindst en gang i de første to spil? Isaiah Crowell (152 meter rushing) havde et stærkt spil på jorden.

4. Når det er sagt, mistede Crowell en fumle på Pittsburgh 3 yard line i fjerde kvartal. Ikke desto mindre, giv ham bolden. Han er ikke en spiller tilbøjelig til at fumle. Han har fumlet kun fem gange (tæller søndag) i tre årstider.

5. Jackson sagde, at han aldrig troede ‘i en million år’, at Browns ville være 1 15. Jeg husker to tidligere Browns-trænere, der fortæller mig, ‘Jeg vidste altid, at det var svært at vinde et NFL-spil, men jeg vidste aldrig, hvor svært det var at vinde et NFL-spil, indtil jeg kom til Cleveland. ‘

6. Jeg er bare så taknemmelig, at denne sæson er forbi, og at NFL ikke udvide sin tidsplan til 18 regulære sæsonspil. Det blev overvejet på et tidspunkt. Taler om agony, 18 spil for dette Browns-hold? Sæt dem på ur for NFL udkastet, tak!

7. Ejer Jimmy Haslam gav sin front office / Jackson kombinationen tillidstroen efter søndagens spil. Sashi Brown Co., ikke nogen at overtage. Jeg vil heller ikke have, at Jackson har et stort ord i alle udkastet. Hovedbusser kan også køre et udkast.

8. Når det er sagt, må Jackson ikke kun være på samme side, men også i samme sætning med frontkontoret på spillerne, som de tager i de første par runder. Det vil være en af ​​Haslams job, og sørge for at alle sidder sammen. En 1 15 post gør det nemt for fraktioner at danne.

9. En af Sashi Browns styrker er at holde folk i gang med hinanden. Det syntes at være tilfældet i denne sæson. Bemærk, hvordan der ikke var rigtige rapporter om store divisioner. Og bemærk, hvordan der var meget få disciplinproblemer med spillerne. hvordan så mange veteran spillere gjorde et punkt med at prise Jackson, selv når de ikke spurgte deres mening af træneren.

10. På området stabilisering af organisationen er der gjort fremskridt. Nu skal de erstatte talentet.

11. Browns kan have et legitimt stramt udsigtsudsigt i Seth DeValve, den fjerde runde pluk fra Princeton. Den 6 fod 3, 245 pounder havde nogle skader i træningslejr og tidligt i sæsonen. Han fangede en 25 yard TD pass fra Cody Kessler i et November 10 tab i Baltimore. Han tog en anden TD-pas søndag, denne fra Robert Griffin III.

12. DeValve har ikke spillet meget. Han er bag Gary Barnidge, og hverken stram ende er meget af en blokering. DeValve har fanget 10 gange denne sæson. Han synes at have meget gode hænder og en evne til at blive åben. Han lavede også et tackle på specielle hold. Han er en af ​​de store stramme ender, som er hurtigere end de fleste forsvarere forestiller sig.

13. George Atklinson III har været i NFL i to år. Lige før sæsonen hævdede Browns Atkinson om undtagelser. De ønskede, at han skulle være tilbagevenden mand. Han i gennemsnit 17,1 yards på otte kickoff returnerer. Han mistede sit job. Han var en rookie med Oakland sidste sæson og bragte aldrig bolden som en løbende tilbage. Samme med Browns denne sæson, indtil søndag.

14. Atkinson fik en respektabel 34 meter i syv bærer, et 4,9 gennemsnit. Han udfyldte for Duke Johnson, der er blevet generet af en dårlig ankel. Johnson havde en bære for fire værfter. Så overtog Atkinson som backup til Isaiah Crowell. Notre Dame-produktet havde nogle gode øjeblikke. På college løb Atkinson for 943 meter i 153 bærer. Det var et gennemsnit på 6,2 over tre årstider. Han var primært en returmand og en backup, der løb tilbage til irerne.

15. Dette var det bedste spil for sæsonen for Griffin, som var 29 af 40 passerer til 232 yards. Han smed to TD’er og havde en aflytning. Han blev fyret fire gange, men tog ikke sin vanlige fysiske slag. Asterisken var, at han stod overfor et Steeler forsvar med flere backups. Men Griffin viste forbedret spil i de sidste to kampe.

16. Hvor passer Griffin ind i planerne? De sidste to spil kan have Browns overvejer hans tilbagevenden som veteran for at åbne 2017. Hans tilstedeværelse ville give tid til en rookie quarterback endnu ikke udarbejdet. Eller måske vil de gøre noget andet med hensyn til at finde en veteran, men de har brug for en, uanset hvad de gør i udkastet. Jeg elsker at vide, hvad Jackson virkelig synes om Griffin.

17. Cameron Erving gav op mindst en sekk, men jeg troede, han så mere komfortabel til rette tackle end han gjorde i midten. Browns startede ham på stedet stedet søndag. Jeg er nysgerrig efter at vide, hvad trænerne mener, efter at de Moncler Udsalg har bedømt båndet. Erving forlod spillet i fjerde kvartal med, hvad der kunne være en knæskade. Browns planlægger at opdatere sin tilstand mandag.

18. Anthony Fabiano spillede sit første NFL-spil, startende i midten. Den undrafted rookie fra Harvard havde en op og ned dag. Han slog bolden over hovedet af Griffin, hvilket førte til en fumle, der satte op for en Pittsburgh touchdown. Han tillod også mindst en sæk. Han syntes at have offensiv linje organiseret. Som det er tilfældet med Erving, ville det være interessant at vide, hvordan trænerne så sin præstation, efter at de har bedømt båndet.

19. Jeg er stadig bedøvet af Briean Boddy Calhoun, der gør en fremragende aflytning og løber den tilbage 67 meter og hopper derefter mod mållinjen. Kun for at få bolden slået ud af sine hænder omkring 2 meter fra endezonen. rullede ind i slutzonen og blev genvundet af Steelers. Det gav bolden til Steelers på deres 20-yard linje. Jeg tror ikke, jeg nogensinde har set et spil sådan.

20. Da Cody Parkey savnede 49-yard-feltet mål tidligt i fjerde kvartal, kostede det Browns spillet. Parkey var 3 af 6 sparkende mål i sit første spil med Browns. Så var han 16 af 17 før han var 1 af 2 søndag. Han viser løfte som kicker, men jeg erkender at jeg stadig mangler Phil Dawson.