louis vuitton damier azur speedy 30 Union kalder dømt paramedicer

tasche louis vuitton outlet Union kalder dømt paramedicer

Den tidligere Hamilton-paramediker Paul Zenchuk bliver nødt til at vente til oktober for at finde ud af sin straf for at undlade at hjælpe en patient tilbage i 2011. Han er den første Ontario-paramediker, der nogensinde er dømt for lovovertrædelsen under ambulancen.

Zenchuk påklagede sig skyldig i sidste måned til dels fordi han anger og delvis for at undgå maksimumsstraf, et års fængsel og en bøde på 25 tusind dollars. Han opgav at være en paramediker, Billige Moncler Jakke Herre men hans tidligere union er rystet over for ham.

Dette er 47 år gamle Paul Zenchuk, i en marinedragt og lilla skjorte, går tilbage til retten efter frokost med sin advokat og tidligere foreningsledere. Han opgav sin paramedicinsk licens efter en Coroner-rapport, at han var delvis ansvarlig for 59-årige Michael Farrances død.

Farrance boede på Balsam Avenue South, og den 29. januar 2011 blev politiet kaldt for Moncler Sale at bringe ham hjem to gange. Han faldt ned drukket i tavernaer. Anden gang, næsten tre om morgenen, svingede han på politiet med sin stok. En officer skubbede tilbage, og Farrance-hovedet ramte sit hus mursten, da han faldt. Han havde stumt krafttrauma, og i mange minutter lå han på verandaen med sin hage på brystet, med sine luftveje begrænset. Begge faktureres i hans død.

Zenchuk kom til scenen alene og i en EMS-bil, før ambulancen ankom. Han registrerede nogle vitale tegn, men behandlede ikke Farrance. Han var bevidst om forvirringen med politiet.

han var lulled til at tro, at patienten var fuld. Han burde have handlet, da han indså, at patienten var i fare, og han erkendte det. Posteraro leder OPSEU lokalt, der repræsenterer Hamilton 350 paramedikere: sender en chill gennem erhvervet. Alle paramedikere er bekymret over, at de kunne blive udsat for denne type proces, fortsætter. advokat for kronen var meget kritisk overfor Zenchuk under sine afsluttende argumenter. Hun sagde, at han ikke var fokuseret på sit arbejde natten han var her på Balsam Avenue South. Han undlod at gøre noget. Hun sagde, at det ikke er en fejl, det er en abdikation af hans offentligt finansierede ansvar med forudsigelige og ødelæggende resultater.

Men foreningsledere siger brandmænd, politiet og sender alle fejltagelser den nat: var en lang række variabler, der bidrog til patientens død, men Zenchuk betaler den fulde pris. dommer vundet afgive sin dømmende afgørelse indtil 20. oktober, efter at der er udarbejdet en præ sentence-rapport, og advokater har tid til at gå over det. Men på grund af sit skyldige anklager står Zenchuk alene over for 30 dage i fængsel. Foreningen mener selv, at det er overdrevet. De siger, at folk laver fejl, og hvad det var. Hans advokat beder kun om prøvelse.