louis vuitton badehose Underwood slår af opladere i LEC play

louis vuitton taschen outlet online Underwood slår af opladere i LEC play

Raketterne (8 3, 4 0 LEC) førte 32 20 i halvdelen og holdt opladere (5 5, 3 1 LEC) til 16 point i de sidste 18 minutter. ‘Virkelig stolt af, hvordan vores piger trådte op og spillede hårdt i et hårdt sted ‘, sagde BE-hovedtrænder Sam Lange. ‘Vi var nede på vores topscorer og pointvagt, Sara Jacobson, som var ude syg. Allie Satterlie var tilbage, men gik tidligt ned med en skade og var ude resten af ​​spillet. Endnu engang havde vi godt bænkspil og Emily Bukkila gjorde et godt stykke arbejde for Sara. ‘Bukkila havde ni point til at lede opladeren i scoring. Lauren Landowski havde otte point og syv rebounds, og Haddey Zastrow skåret i syv point på en nat, da opladeren skød 33 procent (13 39). Kayla Rocholl førte underwood med 16 point. ‘Vi startede anden halvleg og gik inden for fem, men så gik nogle ting på den forkerte måde, og vi kunne ikke holde trit med Underwood og havde problemer med deres meget gode defensive pres’ Sagde Lange. ‘Jeg kan godt lide, hvordan vores team spiller og er spændt på hvor vi er på vej, især når vi endelig er sunde.’ UNDERWOOD 32 28 60B E 20 16 36B E TOTALER FG 13 39; Tre punkt FG 4 13; FT 6 12; Assists 4; Blokke 2; Rebounds 23; Stjæler 8; Omsætning 15B E Kristin Kokett 3 point, 1 stjæle; Emily Bukkila Billige Moncler Sale 9 point, 2 rebounds; Haddey Zastrow 7 point, 1 stjæle; Brittany Korkowski 2 point, 1 assistere, 5 rebounds, 3 stjæler; Otto 1 blok; Klimek 1 rebound; Quinn 5 point, 2 assists, 4 rebounds; Allie Satterlie 1 rebound; Schaefer 1 stjæler; Lauren Landowski 8 point, 1 hjælp, 7 rebounds, 2 stjæler; Mikenna Pattrin 2 point, 1 blok, 3 reboundsUNDERWOOD SCORING Kayla Rocholl 16; Abby Marfell 2; Brenna Tinjum 12; Brooke Hovland 1; Corina Mark 8; Morgan Evavold 6; Sydney Hovland 5; Ceri Meech 4; Ally Johnson 6The Rockets (8 3, 4 0 LEC) førte 32 20 i halvdelen og holdt opladere (5 5, 3 1 LEC) til 16 point i de sidste 18 minutter. ‘Virkelig stolt af, hvordan vores piger trådte op og spillede hårdt på et Moncler Jakke Dame hårdt sted, sagde BE-hovedtræner Sam Lange. ‘Vi var nede på vores topscorer og pointvagt, Sara Jacobson, som var ude syg. Allie Satterlie var tilbage, men gik tidligt ned med en skade og var ude resten af ​​spillet. Endnu engang havde vi godt bænkspil og Emily Bukkila gjorde et godt stykke arbejde for Sara. ‘