louis vuitton 2018 taschen Undgå at komme i kamp Eller

münchen louis vuitton Undgå at komme i kamp Eller

Vi gik (ved en fejltagelse) lige foran kameraet og i det øjeblik ‘gentleman’ :), der holder kameraet begyndt at fortælle mig nogle ‘venlige’ ord.

I det øjeblik var det bedre for os at gå væk, men det gjorde vi ikke

Jeg kommer ikke til at fortælle dig, at jeg har sparket deres røv :), men alle endte meget hurtigt, fordi to sikkerhedsknuder var i nærheden, og de greb ind. De tog os til politistationen, vi alle lavede udtalelser og alt sluttede godt: ).

Efter 1 2 timer har jeg indset, at det ville have været meget bedre, hvis vi lige har gået væk, men hvad der er gjort er gjort.

Så jeg vil fortælle dig mine top 6 tips (forskning) for at undgå at komme ind i kampen og om nødvendigt hvordan man kommer igennem en.

Første del: Sådan undgår du en kamp.

1. Kontrol af vrede teknikker.

Alle har oplevet vrede, men hvordan kan vi kontrollere det.

Ifølge American Psychological Association, ‘Anger er en helt normal, normalt sund, menneskelig følelse.’

Men den bedste måde Billige Moncler Jakke Herre at undgå en kamp på er at holde din vrede under kontrol, selvom det er en sund følelse :).

Efter min mening er den enkle måde at kontrollere din vrede på at være rolig, puste lidt, tænk på noget godt (selvom det er svært i en kampsituation). Men hvis du klarer at kontrollere det i 3 5 sekunder, så har en bedre chance for at undgå en kamp.

Ligesom i de fleste tilfælde er kommunikation den enkle måde at afkøle enhver tvist, selv om det er en kamp på gaden eller en kamp med din pige / dreng ven.

Alt du skal gøre er at kommunikere med personen foran dig, prøv at finde ud af, hvad hun vil, og måske kan du afkøle situationen.

Når du er ude af en situation, lad os sige, at du er alene og 3 4 fyre kommer til dig og vil have din tegnebog, er det meget bedre at bare give dem din tegnebog Billige Moncler Sale så for at få et seriøst slag, de vil tage det alligevel.

Jeg var i en lignende situation, jeg var omkring 15 år gammel, og 2 fyre (en af ​​dem havde en lille kniv) ønskede mit helt nye ur. Min første hensigt var at gå i kamp med dem, men jeg har indset, at jeg ikke havde noget valg og gav dem uret, så heldig for mig, de forlod. I det øjeblik tænkte jeg, at jeg var en feje, men efter 2 3 dage har jeg indset, at det var meget bedre end at have et ar på mit ansigt for resten af ​​mit liv, FOR ET TAG.

Jeg ved, det er en vanskelig del :), men tro mig, det er bedre.

Prøv at sætte din stolthed til side og tænk på det i morgen, det vil være meget bedre at drikke en kaffe i en bar og derefter gøre udtalelser i en politistation eller værre på et hospital med et halm.

Ligesom i andre situationer 🙂 er kropssprog meget vigtigt.

Hvis du tager et skridt tilbage, er det en god chance for, at din modstander gør det samme, hvis han stadig bevæger sig mod dig, spark ham i nødderne :)) (undskyld, det mener jeg ikke, men det var en god fortsættelse ).

NEJ, prøv at flytte igen baglæns og samtidig forsøge at redde med ham, og hvis nok tid (20 30 sekunder) passerer, er det en god chance for, at din modstanders vrede kommer ned.

Jeg havde en ven, som for en tid siden fortalte mig, at den bedste kampteknik er RUNNING.

Og tro mig, fyren er ekspert i taekwondo, det er jo jo jo han gjorde 6 år i Legion Etrangere, så jeg har indset, at ‘det er ingen skam at løbe væk fra en kamp, ​​mere end det er det meget sundere .

Men selvfølgelig skal du tænke i det øjeblik, hvis du kan løbe fra din modstander, fordi hvis du ikke kan være der et større problem.