kate moss louis vuitton Ung mor minder om kamp mod brystkræft

louis vuitton schlüsselanhänger Ung mor minder om kamp mod brystkræft

Cara Hickerson blev diagnosticeret med brystkræft og færdige kemo behandlinger. Hun arbejder nu på St. Mary’s School. (Foto: MEGAN SMITH / The Jackson Sun) Køb PhotoDeveloping brystkræft var næsten en sikkerhed for Cara Hickerson.

Født med samme genmutation, der blev berømt af Angelina Jolie, sagde Hickerson, at brystkræft var til stede på begge sider af hendes familie, der påvirker hendes mor, farfar og moderfader. På grund af hendes familiehistorie var hun i en ‘høj risiko’ kategori, som lægerne anslog, at hun havde 75-80 procent chance for at få brystkræft, da hun var 75 år.

Som følge heraf planlagde Hickerson at have en profylaktisk mastektomi fjernelse af ens bryst for at reducere risikoen for kræft, når hendes mor gik på pension og kunne holde Hickerson s børn under hendes opsving.

Men kræft slog Hickerson i slag. Efter at have opdaget en klump i en af ​​hendes bryster, havde hun et mammogram og biopsi udført for at lære mere om klumpens natur. Den 6. august 2012, mens hun var hjemme alene med sine tre unge børn, sagde Hickerson, at lægen ringede og talte de ord, som ingen vil høre.

‘Det var næsten som jeg vidste, du ved hvad jeg mener?’ sagde Hickerson, som var 34 på det tidspunkt. ‘Nogle mennesker er så Moncler Jakke Dame chokerede, når de hører det. Jeg var som:’ Her går det. ”

Relateret: Gamle Hickory Mall bliver rosa for brystkræft bevidsthed

Mens brystkræft er mere almindeligt hos kvinder i alderen 60 og ældre, har yngre kvinder, Billige Moncler Sale der udvikler brystkræft, tendens til at have mere aggressive former for det, siger Brian Walker, medicinsk onkolog og hæmatolog ved Alice og Carl Kirkland Cancer Center i Jackson. Hickerson var ingen undtagelse, da læger opdagede, at brystkræft var tredobbelt negativ, en usædvanlig type kræft, som Hickerson sagde, ikke er let at behandle.

Omkring 80 procent af brystkræft er østrogen positiv, Walker bemærkede, med behandling, der typisk omfatter fjernelse af tumoren efterfulgt af visse typer medicin for at undertrykke østrogen, som kan brænde denne type kræft. For Hickersons kræft var der imidlertid ingen nøjagtig behandling, så hun besluttede at deltage i et klinisk forsøg til forsøgsbehandling.

‘Jeg fik ikke kun den normale behandling, de ville gøre for en brystkræftpatient, men jeg fik en ekstra tilsat kemo, som de primært bruger til lungekræftpatienter og et par andre kræftformer,’ sagde Hickerson og noterede sig, at hun ønskede alle behandlinger de ville give hende. ‘Jeg var 34 år gammel, og jeg ville kun gøre denne gang.’

De fleste kvinder vil have kræft tumorer fjernet i begyndelsen af ​​deres behandling, sagde Hickerson. Men for det kliniske forsøg var hendes operation planlagt mellem to perioder af kemoterapibehandlinger, hvilket gav mulighed for læger til at overvåge tilstanden af ​​tumoren.

‘Mens jeg lavede kemo, kunne jeg føle mit’ sted ‘væk,’ sagde Hickerson, som holdt hende motiveret. ‘Så tænkte jeg,’ Ja, det virker. ”

Kæmper med brystkræft er aldrig let, men det præsenterer et unikt sæt udfordringer for unge mødre, sagde Hickerson. I stedet for blot at fokusere på at blive bedre, havde hun også brug for at sikre, at hendes børn, der var 8, 6 og 1 på det tidspunkt, var godt passet. Mens hendes mand og venner hjalp under hendes behandlinger, sagde Hickerson, at hun stadig følte behovet for at gøre livet så normalt som muligt for sine børn. Selvom hun typisk ville kollapse i sengen efter at have ankommet hjem, ønskede hun at køre over byen for at være der for sine børn for ‘at de skulle se, at deres mor var ok.’

‘Jeg tror, ​​du har næsten mere kamp i dig, når du har små børn,’ sagde Hickerson. ‘Hvis du lige ligger i sengen hele tiden, vil de bare bekymre sig mere.’

Hickerson afsluttede sin endelige kemoterapibehandling den 5. marts 2013. Men hendes kamp mod kræft er langt fra over, da hun fortsætter med at tjene kræftfællesskabet samtidig med at han giver tilbage til dem, der hjalp under behandlingerne.

Med sin styrke, der langsomt vender tilbage, sagde Hickerson, at hun vil hjælpe andre mennesker igennem kræft. Sammen med flere af hendes venner hjalp Hickerson med at oprette The Rack Packs supportgruppe for kvinder med brystkræft, som møder på Kirkland Cancer Center i Jackson. Begyndelsen for omkring en måned siden har gruppen tiltrukket mere end et dusin kvinder, der opmuntrer hinanden i de forskellige faser af deres rejser.

Rack Pack er et datterselskab af Women Rock for Cure, sagde Hickerson, og det blev etableret for kvinder diagnosticeret med brystkræft i alderen 18 og 40 år.

‘Du skal holde’ Jeg vil leve, jeg vil kæmpe, pige magt ‘ting går’, sagde Hickerson og noterede sig, at flere kvinder fra gruppen for nylig bragte balloner, kage og specielle genstande fra deres kræftrejser til en kvinde i midt i hendes kamp med brystkræft. ‘Du skal virkelig holde den positive kamp i dig.’

Hickerson tilføjede, at hun for nylig begyndte at arbejde som udviklingsdirektør ved St. Marys katolske skole, hvor hun fandt støtte under sin kræftbehandling. En tidligere studerende ved St. Marys sagde hun flere mødre fra sine børns klasser holdt en spaghetti nadver fundraiser for Hickerson under sine behandlinger. Linjen af ​​nadver deltagere sår gennem cafeteria og ned ad en hall, og nogle mennesker donerede varer til en stille auktion for at hjælpe med at rejse penge til hendes familie.

Da hendes nuværende stilling ved St. Marys blev tilgængelig, sagde hun at hun ikke kunne give det op.

‘Jeg følte mig så elsket af alle disse mennesker,’ sagde Hickerson, som sagde, at hun græd under hele aftensmaden fra skolens generøsitet. ‘Jeg var ligesom’ OK, hvordan kan jeg give tilbage? ”

Mens hendes kemoterapi behandlinger sluttede for et og et halvt år siden, sagde Hickerson, at hun stadig kæmper med et tab af energi. Og ligesom mange kræftoverlevende, sagde hun, at tanken om tilbagevenden af ​​kræft ofte er bagud i hendes tanker.

På trods af vanskelighederne medfører cancer, at Hickerson sagde, at hun blandt andre kræftoverlevende er taknemmelig for at have oplevet kræft.

‘Det lyder virkelig bizart, men jeg er virkelig taknemmelig, fordi det ændrede hele min familie,’ sagde Hickerson. ‘Det ændrede den måde, vi reagerer på hinanden. Jeg sætter pris på de små ting nu.

‘Nogle dage, jeg kan lide,’ Hej, vi havde en god dag i dag. Lad os få is, ‘tilføjede hun og grinede. ‘Hele mit perspektiv på verden er anderledes. Det er virkelig.’