handtaschen von louis vuitton Unge Stjerner 3 Stjerner

louis vuitton handbags outlet Unge Stjerner 3 Stjerner

Canucks startede Young Stars turneringen med en dominerende sejr over jetsene, så dominerede sig selv mod flammen og indpakket tingene op et sted i midten mod Oilers.

Mens Canucks-udsigterne var uden tvivl det bedre hold, ud at skyde Oilers-udsigterne 46 til 26, endte de med at falde i 3 om 3 overarbejde og tabte 5 4. Men ligesom Whose Line er det Anyway? Lad os i stedet tale fokus på forestillingerne. Her er de 3 stjerner fra Canucks.

På en eller anden måde blev Alexis D ‘Aoust holdt ude af scoringslisten, idet han ikke scorede eller assisterede sig på et mål i, hvad der var hans bedste præstationer for Young Stars turneringen. Han gjorde tingene til stede i offensiv zone hele spillet og satte flere scoring chancer for hans linemates og endda rammer et indlæg i den første periode.

D ‘Aoust var bemærkelsesværdigt effektiv til at klemme op af større forsvarere langs tavlerne, Billige Moncler Jakke Herre invitere kontakten, så ducking og darting forbi, før de kunne svinge for at jage ham. Det åbnet op for alle mulige pladser for at skabe chancer, og han var uheldig for ikke at afhente mindst et punkt i dette spil.

2. stjerne: Jonah Gadjovich

Gadjovich førte tydeligt Canucks i scoring i Young Stars turneringen, efterfulgt af 2 mål og 4 point i 3 kampe efter en to-punkts indsats mod Oilers.

Han assisterede på åbningsmål for spillet ved at skabe nogle kaos foran nettet. Da hans skud fra en Brett Mckenzie-rebound blev stoppet, fik han sin pind på et clearingforsøg, der sendte pucken tilbage til Michael Carcone.

Faktisk er ‘top of the crease’ ikke ret præcis. Han var 100% i vriden. Det er klart at se, hvor Gadjovich gør sit bedste arbejde, da hans andet mål i turneringen blev scoret fra et lignende sted. Han blander færdigheder med evnen til at klæde det op foran nettet med sin størrelse og styrke. Det er en kombination, der tidligere manglede i Canucks ‘prospektpulje.

1. stjerne: Michael Carcone

Carcone var nemt den bedste Canuck på isen, hvilket skabte flere scoring chancer og scoring på to af dem. Hans andet mål var en for højdepunktet, da han blæste forbi Liam Schioler, skåret over sporet, så viste stor tålmodighed, før han sendte pucken ind i øverste hjørne. Det var den type mål, du forsøger, og fejler at score i et videospil.

Schioler syntes at være frustreret over, hvordan Carcone forlegen ham, da han tog en dårlig straf på et slag bagfra på hans næste skift.

Carcone kunne nemt have haft hattrick, men to flere af hans scoring chancer forbundet med jern i stedet for nettet. Alt i alt var det en fremragende præstation for Carcone, der kunne køre op ad hype-toget på hovedtræningskampen, hvor han kunne kæmpe for Brendan Gaunces søsatte plads på fjerde linje. Det var et meget blødt mål, som Brassard s skud så så meget ud som en muffin, at den tilhørte en kontinental morgenmad på en Holiday Inn, men et mål er et mål!

Mackenze Stewart havde et bedre spil efter et par hårde udflugter. Han brugte sin størrelse mere effektivt til at lukke modsatte fremad, håndterede pucken godt i den offensive ende af isen og selv afhjulpet Brassards bindingsmål. Mens kampe på fremtidsudsendelser er spil ikke ideelle, skal du give Han fik en vis kredit for at forsvare sig for at forsvare sin kollega Mackenz (i) e, efter at Brett tog et højt hit fra Evan Polei.

Efter at Jakob Stukel har rippet for hans manglende hånd i den sidste Young Stars-recap, skal jeg give kredit, hvor kredit skyldes. Da Stukel fik en shorthanded breakaway tidligt i spillet, gjorde han et godt træk og tvang en Moncler Sale smuk redning fra Shane Starrett. Det er åbenbart, at der er hænder inde i hans handsker og ikke granitknægt som jeg antog.

Aaron Luchuk har været dybest set usynlig under turneringen, men den måde han håndterede et hårdt Olli Juolevi pas på 5 på 3 og centreret for Gadjovich tjente ham nogle mindre kudos og en primær hjælp.

Mens Brassard scorede det tykkende mål, gjorde han også en slags scoring det vindende mål, da Kirill Maksimovs skud blev afbøjet af sin pind og forbi Michael Garteig. Det var en ulempe for Brassard, som fløj højt efter at have sendt kampen til over tid.

Dårlig Kole Lind havde det hårdt i dette spil og tog et højt slag i den første periode, savnet noget tid tidligt i den tredje periode, og tog en høj pind til ansigtet sent i spillet for at trække 5 på 3. Intet af det er strengt taget uærdeligt, men der er kun så mange sektioner i dette format.

Guillaume Brisebois har tendens til at være et eventyr hver gang han er på isen. Han havde et dejligt spil, en smuk pas til Mckenzie, der førte til Carcones første mål, men for ofte ville han skynde spillet i sin egen ende, unødigt giver pucken tilbage til Oilers. Af en eller anden grund fremhævede John Weisbrod Brisebois som en spiller, der stod ud for ham. Jeg kan ikke forestille mig hvorfor, fordi han kigget ud af hans dybde til tider under turneringen.

Inviterede Johnny Corneil blev hårdt brændt to gange af Joseph Gambardella til Oilers første mål. Det er han under at slå af brædderne og derefter få afklædt et øjeblik senere i faceoff-cirklen.