Rennebohm kæmper for alle de rigtige grunde

Rennebohm kæmper for alle de rigtige grunde

har været i kamp med hele mit liv, men ikke i en kontrolleret atmosfære. Det plejede at få mig i en masse problemer, sagde han med grin. fundet konkurrence kæmper for alle de forkerte grunde og jeg blev (med kampe) af alle de rigtige grunde. 2013, Moncler Jakke Dame Rennebohm satte sin plan for at vinde et bælte i sporten, og han blev startet med en sejr over Paul Melanson på Saturday Night Fights 7.

Men det, hvor planen led et tilbageslag. Rennebohm brød en hånd i kampen og havde brug for plader og skruer for at nulstille den. Ikke længe efter, var han tilbage under kniven for at reparere en herniated disk i ryggen.

MMA heavyweight fighter Robb Rennebohm, venstre, kaster et kraftigt spark mens sparring med Breydin South, til højre på Victory Gym i Regina, Sask. lørdag den 5. november 2016. Rennebohm vil konkurrere i næste uge på Saturday Night Fights, der afholdes på Turvey Center.

Han skyndte sig på sin tilbagesendelse og endte med at genoprette ryggen, denne gang mere alvorligt. Han mistede følelsen fra taljen og blev skyndte sig til nødoperation.

Hans læge fortalte ham, at han aldrig ville kæmpe igen. Det begreb ramte ham hårdt.

tog væk alle de ting, jeg elsker at gøre mine hobbyer (og) mine lidenskaber, mindede han om.

I den hårde tid var Rennebohms kone Jeanine hans lys på et mørkt sted. var en af ​​de vigtigste drivere, der satte Rennebohm planen på rette spor.

vidste at min kærlighed og mit drev ville få mig tilbage. Det var bare et spørgsmål om tid, sagde han. hende, ingen af ​​dette ville ske. motivationen til at komme tilbage til sporten kom Billige Moncler Jakke Herre til sidst let for Rennebohm.

MMA heavyweight fighter Robb Rennebohm, opvarmer til træning på Victory Gym i Regina, Sask. lørdag den 5. november 2016. Rennebohm vil konkurrere i næste uge på Saturday Night Fights, der afholdes på Turvey Center.

Han ønskede at bevise sin læge forkert, og også bevise for sig selv at han var i stand til at kæmpe igen. Men den vigtigste motiverende faktor havde med sine børn Rhea, Tare og Kiaa at gøre.

største ting var for mine børn, sagde rennebohm. ønskede at vise mine børn, at hvis du elsker noget, og du vil have det, er det ligegyldigt hvad der er på din vej, forhindringer og tilbageslag. Hvis du falder ned, skal du komme op igen. Hvis du vil have det dårligt nok, med hårdt arbejde kan du få det, og jeg vil have mine børn at lære det. er vigtigt for Rennebohm, der kommer fra en linje af Saskatchewan Roughriders royalty. Hans bedstefar, Tare, blev indledt til Plaza of Honor i 1991, og hans bedstefar, Tare Jr., spillede også for den grønne og hvide.