Remmele ser ud over MPD Response Session om strafferetlige aktiviteter i sit distrikt

Remmele ser ud over MPD Response Session om strafferetlige aktiviteter i sit distrikt

District 20 Alder Thuy Pham Remmele ser frem til svarene fra Madison Police Chief Noble Wray og West Side Station Staff. MPD Response Session afholdes torsdag den 13. september 2007 i St Maria Goretti School Gym på 5405 Flad Avenue, lige ved Gilbert Road. Gymnastiksalen har et fremragende PA system og kapacitet på 1.000.

‘Det er åbenlyst fra den 8. august Lyttesession, at District 20-beboere er meget bekymrede over offentlig sikkerhed og kriminelle aktiviteter i deres samfund. Fra mere end 700 deltagere var der en stor Moncler Jakke Dame stak af kommentarer, som de ikke havde tid nok til at tale 418 personer besvarede en simpel undersøgelse af deres bekymringer på kriminalitetsniveauet i deres nabolag. 129 personer (31%) vurderede kriminel aktivitet i deres nabolag som meget høj og angav, at de var bekymrede nok til at overveje at flytte væk. En anden 149 personer (36 %) sagde, at kriminelle aktiviteter var høje i deres område og negativt påvirket deres livskvalitet. Desuden følte 127 personer (30,5%), at kriminelle aktiviteter var moderate, men voksende i deres nabolag. Endelig følte 12 personer (2,8%) kriminel aktivitet var lav, ikke en bekymring, men de deltog i lytteforløbet for at sikre, at det var sådan. 405 af de 418 respondenter (mere end 97%) følte kriminelle aktiviteter var et problem af bekymring! ‘

‘Siden 8. august har en kernegruppe på omkring tredive District 20-bestanddele, der hjalp med at sammensætte lyssessionen, mødt hver uge for at diskutere, hvad vi forventer MPD at sige den 13. september og hvordan vi kan arbejde for at forbedre offentlig sikkerhed. Vi brainstormer måder at samarbejde med MPD som at støtte gennemgangen af ​​den foreslåede ordensforstyrrelsesordination for overbelastning som et effektivt redskab til bekæmpelse af kriminalitet. Alle områdets samfund har allerede taget skridt til at organisere naboskabsure. Naboerne er aktivt involveret i at dele information og rapportere mistænkelige handlinger. at tilføje flere politibetjente vil kun løse en del af de eskalerende kriminelle aktiviteter i distrikt 20. Hver beboer skal dele ansvaret og deltage i vores bestræbelser på at genvinde vores kvarterer. Jeg er meget opmuntret af den enorme udfald, der viste stor støtte og enhed af ånd i dette distrikt. Vi er helt sikkert på rette vej. ‘

‘MPD rapporterer, at West Side Station er byens travleste politidistrikt med 25% af de samlede indkaldelser til service i Madison. I første halvdel af 2007 reagerede West District på 21.216 opkald til polititjeneste, i gennemsnit over 100 opkald pr. dag. Vestdistriktet tildeler i øjeblikket 1 officer pr. 13.000 indbyggere, der dækker omkring 15 km eller 63 miles af kørebanen pr. skift. Det er derfor, at politiet har været i stand til at følge med eskalerende kriminalitet i vores distrikt. De 30 yderligere politibetjente at borgmester Dave og Chief Wray aftalt efter vores District August 8 Lyttesession er en god begyndelse! Men det er mere vigtigt, at beslutningstagere bruger de ekstra ressourcer klogt og omfavner en hård holdning til kriminalitet. Madison skal sende en stærk besked om, at vi ikke tolerere dårlige opførsel, og at kriminelle vil få konsekvenser.

‘Efter MPD Response Session den 13. september vil mine udvalgte repræsentanter fra alle fire områdemiljøer inden for District 20 fortsætte med at mødes regelmæssigt med MPD-medarbejdere for at hjælpe med at gennemføre ændringerne og sikre fortsat succes. Benchmarks vil blive oprettet for Billige Moncler Jakke Herre at måle ansvarlighed, da begge sider tjekker fremskridt og sammenligne noter. Desuden planlægger jeg at rådføre mig med City County Departments and Agencies for at søge hjælp i vores kriminalitetsbekæmpelse. Jeg vil gerne se, at eksisterende love håndhæves for at holde forældre og juridiske værger af unge finansielt ansvarlige for at betale erstatning for erstatning, når deres mindre børn deltager i graffiti, tyveri, vandalisme og andre ejendomsforbrydelser, der skal sende en besked til forældre, der ikke overvåger deres børnaktiviteter, der påvirker vores kvarterer negativt. Der bør ikke være flere slag på håndleddet for ungdomsforbrydelser! nultolerance for al forbrydelse, uanset om det er små eller alvorlige. Vi skal passe de små overtrædelser, så de vandt e skaleres i stor tidsproblemer.

‘Der er et reelt behov for et fællesskabscenter i distrikt 20: et sted, hvor alle føler sig komfortable til at mødes og deltage i intergenerationelle aktiviteter, et sted hvor vi kan dele information og nyde at besøge med venner og naboer, et sted hvor alle ved dit navn Jeg arbejder med Habitat for Humanity på dette projekt og håber at få et websted nær Meadowood Shopping Center. ‘

‘Jeg er så stolt af mine indbyggere, der kom ud i hidtil usete numre den 8. august for at dele dine personlige historier om frygt og frustrationer over kriminelle aktiviteter i District 20. Din blotte tilstedeværelse og forenet deltagelse i vores Lyttesession tog fat på borgmesterens opmærksomhed, politibetjenten, andre politikere, medierne og hele byen. District 20 tog et stort skridt fremad og satte skabelonen til bekæmpelse af kriminalitet i Madison. Vores stemme resonerede højt og tydeligt og bragte meddelelsen om, at alle interessenter skal kæmpe for offentlig sikkerhed for at beskytte den vidunderlige livskvalitet, der er Madison!

‘Dette vil være vores langvarige kamp for at tage vores kvarterer tilbage fra tøserne. Jeg er i det til det lange træk, og du har vist mig, jeg må ikke gå alene!