Relay for Life ’s marcherende ordrer

Relay for Life ’s marcherende ordrer

‘Celebrate. Remember. Fight Back’ er mottoet for det canadiske kræftsamfunds ottende årlige relay for life, som fandt sted på SERC i Stratford i går aftes.

‘Fejre’ refererer til fejringen til de 222 kræftoverlevende, der vandrede sporet til den traditionelle Survivors ‘Victory Lap’.

‘Husk’ står for hyldest til de kære, der overgik for sygdommen. Luminærceremonien ved skumringen var præget af belysningen af ​​specielle stearinlys placeret i poser, der bærer navne på kære. Mange blev dekoreret med billeder eller tegninger, nogle af børnene, med mindesindlæg. Det er en imponerende begivenhed, fremhævet af Stratford Police Pipes and Drums, en bøn og en sang.

‘Fight Back’ betyder den løbende kamp for at slå kræft. Det er den enorme fundraising indsats, der bragte $ 208.000 på denne begivenhed i 2007, men det er også hvad der kan gøres året rundt for at bekæmpe kræft, fra at begrænse solens udsættelse for en sund kost for at holde op med at ryge.

Det var en smuk, varm sommeraften for en begivenhed, der tegnede hundredvis af mennesker. Feltet blev forvandlet til en stor, farverig teltby. Deltagere fra cirka 90 hold sportede tema tees, og atmosfæren var optimistisk.

Det er en seriøs fundraiser, men også en nat med sjov, fællesskab og underholdning. I løbet af 12 timers gang går deltagere i hold på ca. 10 gange på banen i relæer.

‘Relay for Life fortsætter med at være vellykket,’ sagde Janis Cunningham, enhedsleder for Huron Perth-branchen i det canadiske kræftsamfund. ‘Folk kommer tilbage år efter år. Det er mere end en fundraiser; det er en familiebegivenhed og en af ​​Stratfords største grill. ‘

Derek Atkins fra Hawaiian Belles-teamet forklarede, at hans kone Wendy sammen med familie og venner indrettede deres telt i Hawaii-temaet til støtte for sin mor, der gik bort, såvel som sin svigerinde, far og andre familiemedlemmer hvem er kræft overlevende Mr. Atkins spillede også i Stratford Police Pipes and Drums.

Mimi Price forklarede, at FYI stod for Fayes YMCA Inspiration. Hun ledede et team på 12, et tværsnit af sådanne afdelinger som børnepasning, vand, ungdom, lejr og administration. T-shirtsne blev dekoreret med et billede af Faye Herbert, en langvarig medarbejder i YMCA, der døde af kræft i februar 2008.

‘Når du arbejder med en, der har kæmpet og tabt kampen, skal du sørge for, at det ikke sker med nogen andre,’ sagde Price.

Musikunderholdning blev leveret af Barbara Fulton, Pam Gerrand, Kristen Hawley, Festival City Big Band under ledelse af Laurence Gauci, Country Rock Group Deep Waters Music, den klassiske rockgruppe The New Boys og Urban Monks.

Børns aktiviteter omfattede ansigtsmaleri, et hoppeslot og midlertidige tatoveringer.

Fødevareforsyningen var rigelig. Sponsorer lavede hamburgere, suppe, kaffe, snacks Moncler Outlet og lørdag morgen morgenmad.

Åtte år gammel Sara McLaughlin læste et inspirerende digt ‘Battle for Hope’, som hun havde skrevet til sin mor. De, sammen med andre søskende, førte Survivors ‘Lap.

Deb Hotchkiss fortalte sin personlige historie, en modig redegørelse for hendes løbende kamp med Hodgkins lymfom. Hendes besked var: ‘Skør dit skød og tilføj en klump’ i forhold til indikationen af ​​kræft, der kan komme uden advarsel og forstyrre dit liv .

‘Forskning er vores håb,’ sagde hun, ‘og for nogle af os er håbet alt, hvad vi Moncler Jakke Dame har.’

Hun tilføjede, at det canadiske kræftsamfund forventer at øge 49 millioner dollars i 2008 til kræftforskning.

De penge, der er rejst i Relay for Life, bruges til kræftforskning, advokatvirksomhed, forebyggelse, initiativer til risikoreduktion og forbedring af livene hos dem, der har kræft.