Relativ søger Manson lig til at sætte ’så

Relativ søger Manson lig til at sætte ’så

FIL I dette 1969-filbillede er Charles Manson eskorteret til hans arraignment om konspirationsmord i forbindelse med Sharon Tate-mordet. En dommer i Los Angeles fredag ​​den 26. januar 2018 vil høre argumenter om, hvilket amt der skal bestemme, hvem der får resterne af kultleder Manson, som orkestrerede gravid skuespillerinden Tate 1969 og otte andre. Tre lejre med påståede bånd til Manson, der døde i november 2017, hævder, at de ønsker at begrænse Manson’s aske korrekt eller bortskaffe, selvom de hævder at andre ønsker at udnytte restene. (AP Photo, File)

Jason Freeman, Charles Mansons påståede barnebarn, taler til journalister uden for retten i Los Angeles fredag ​​den 26. januar 2018. Kampen for Mansons leg blev smidt ud af en Los Angeles-domstol fredag, da en anden potentiel arving traadte ind i sag. I Moncler Jakke Dame en høring for at fastslå stedet for juridiske kampe over Mansons ejendom og dispositionen af ​​hans rester, blev Freeman, hvis far født af Mansons første kone, gentaget frustrationen fra flere parter, der har forsøgt at få kontrol af den berygtede kriminelle krop siden han døde i november. (AP Photo / Brian Melley)

FIL Denne 14. august 2017, filbillede fra California Department of Corrections and Rehabilitation viser Charles Manson. En dommer i Los Angeles fredag ​​den 26. januar 2018 vil høre argumenter om, hvilket amt der skal bestemme, hvem der får resterne af Manson, som orkestrerede den gravide skuespiller Sharon Tate 1969 og otte andre. Tre lejre med påståede bånd til Manson, der døde i november 2017, hævder, at de vil begrænse eller bortskaffe Mansons aske korrekt, selvom de hævder at andre ønsker at udnytte restene. (California Department of Corrections and Rehabilitation via AP, File)

FIL I dette Jan. 8, 2018, filbillede, taler Michael Channels til journalister efter en høring i Los Angeles Superior Court. En dommer i Los Angeles fredag ​​den 26. januar 2018 vil høre argumenter om, hvilket amt der skal bestemme, hvem der får resterne af Charles Manson, som orkestrerede den gravide skuespiller Sharon Tates 1969 og otte andre. Mindst tre parter, herunder kanaler, har staked krav om at indsamle Mansons krop fra Kern County morgue to måneder efter at han døde og tage kontrol over eventuelle aktiver, hvilket kunne omfatte potentielt lukrative rettigheder til brugen af ​​hans billede og sange han skrev og nogen anden ejendom. (AP Photo / Brian Melley, File)

Jason Freeman, Charles Mansons påståede barnebarn, taler til journalister uden for retten i Los Angeles fredag ​​den 26. januar 2018. Kampen for Mansons leg blev smidt ud af en Los Angeles-domstol fredag, da en anden potentiel arving traadte ind i sag. I en høring for at fastslå stedet for juridiske kampe over Mansons ejendom og dispositionen af ​​hans rester, blev Freeman, hvis far født af Mansons første kone, gentaget frustrationen fra flere parter, der har forsøgt at få kontrol af den berygtede kriminelle krop siden han døde i november. (AP Photo / Brian Melley)

Jason Freeman, center, Charles Mansons forældede barnebarn, taler til journalister uden for retten i Los Angeles, fredag ​​den 26. januar 2018. Kampen for liket af Manson blev smidt ud af en Los Angeles domstol fredag ​​som en anden potentiel arving traadte i sagen. I en høring for at fastslå stedet for juridiske kampe over Mansons ejendom og dispositionen af ​​hans rester, blev Freeman, hvis far født af Mansons første kone, gentaget frustrationen fra flere parter, der har forsøgt at få kontrol over den berygtede kriminelle kropp siden han døde i november. (AP Photo / Brian Melley)

Jason Freeman, Charles Mansons påståede barnebarn, taler til journalister uden for retten i Los Angeles fredag ​​den 26. januar 2018. Kampen for Mansons leg blev smidt ud af en Los Angeles-domstol fredag, da en anden potentiel arving traadte ind i sag. I en høring for at fastslå stedet for juridiske kampe over Mansons ejendom og dispositionen af ​​hans rester, blev Freeman, hvis far født af Mansons første kone, gentaget frustrationen fra flere parter, der har forsøgt at få kontrol af den berygtede kriminelle krop siden han døde i november. (AP Photo / Brian Melley)

LOS ANGELES Kampen for liket Charles Manson blev kastet ud af en fredag ​​i Los Angeles, da en anden potentiel arving traadte ind i sagen, og korsledernes barnebarn gjorde et følelsesmæssigt anklager for en dommer.

I en høring for at fastslå stedet for juridiske kampe over Manson ejendom og dispositionen af ​​hans rester er Jason Freeman, hvis far født af Mansons første kone, gentaget frustrationen fra flere parter, der har forsøgt at få kontrol over den berygtede kriminelle krop siden han døde i november.

bedstefar har været på is over 60 dage, freeman blurted i retten, da han kvalt op.

Dommer David Cowan opdelte de to duellerende Manson-sager og besluttede at retssager over den potentielt lukrative ejendom skulle forblive i Los Angeles, fordi det var, hvor Manson levede, da han blev anholdt og dømt i Billige Moncler Jakke Herre drabene af den gravide skuespiller Sharon Tate og otte andre.

Cowan sagde sagen om resterne, dog tilhører enten i Kings County, hvor kult lederen blev fængslet eller Kern County, hvor han døde på 83 i et Bakersfield hospital 19. november. En høring er allerede planlagt onsdag i Bakersfield og Kern County coroner, som har kroppen, anmodede sagen blive besluttet der.

Hver af de parter, der er kommet til retten, har alle sagt, at de vil samle Manson krop, så han kan blive kremeret eller korrekt begravet, selv om nogle har antydet, at andre har mindre ædle motiver, som f.eks. At sælge cadaver-billeder eller udskære Manson tatoveringer til salg eller Skærm.

her for at hævde min bedstefar, få ham til kremering, sprede sin aske og gøre det rigtige, sagde Freeman. sæt dette såkaldte monster, denne historiske figur, der ikke burde være blevet sprængt så stor som den var i alle disse år, nu hvor han gik forbi (væk), jeg vil hjælpe med at begrave det. Langt har tre parter anlagt krav i retten til at indsamle Manson-krop fra morguehuset og tage kontrol over eventuelle aktiver, hvilket kunne omfatte rettigheder til enhver ejendom, han efterlod, den kommercielle ret til at bruge sit billede eller royalties til sange, han skrev. Guns N Roses indspillede en Manson sang, på dit spil, pige og strandboerne, som Manson var bekendt med, registrerede en variation af en melodi, han skrev.

Freeman bliver udfordret af Manson longtime pen pal, Michael Channels, der har en vilje, der navngiver ham som eksekutor og enemodtager.

En advokat for en påstået søn af Charles Manson optrådte i retten fredag ​​for første gang og sagde, at han repræsenterede Michael Brunner, hvis mor var et tidligt medlem af den berygtede familie. Mary Brunner, en Eau Claire-indfødt, var i fængsel, da Manson følgere slog Tate og venner og en velhavende købmand og hans kone over to nætter i august 1969.

Repræsentanter for en anden påstået søn, Matthew Lentz, der hævder, at han var faret af Manson under en orgie i Wisconsin, har sagt, at han ville komme til retten, men han har ikke været ude på to høringer og har endnu ikke arkiveret retspapirer. Men en vilje, der angiveligt blev underskrevet af Manson, forlod alting til Lentz, hans levende barn, blev indgivet med Kern County Coroner.

Advokater for Freeman, Brunner og Kern County har alle stillet spørgsmålstegn ved gyldigheden af ​​de to testamente.

Brunner advokat, Daniel Mortensen, sagde Manson anerkendte sin klient som en søn, men de havde et tæt forhold. Han sagde Brunner, en militær veteran, ville kreme resterne og afhænde dem med det samme på en værdig måde, appellerer ikke til kultfolk. vil så hurtigt som muligt afslutte cirkus, sagde Mortensen. vil ikke have noget ghoulish at fortsætte med kroppen.