Rekruttering i fuld sving

Rekruttering i fuld sving

Et patriotisk udvalg blev dannet efter det offentlige møde den 12. august. Det udvalg bestod af St. John’s præster, handlende, politikere, arbejdsorganisationer, Moncler DunJakke avisredaktører Moncler Jakke Dame og læger. Den patriotiske komité blev hurtigt kendt som Newfoundlands Patriotiske Forening (NPA), og dets udvalg var ansvarlige for alle aspekter af rekruttering , udrustning, træning og vedligeholdelse af et hærregiment.

Den 21. august udstedte guvernøren en officiel proklamation og opfordrede frivillige til at kæmpe i ‘den største krig i verdens historie’. Mænd mellem 19 og 35 år blev bedt om at rapportere til CLB Armory eller til nærmeste magistrat for at indhente oversøiske tjenester ‘i krigens varighed, men ikke over et år.’ Passagen til St. John’s blev ydet gratis, og rekrutter skulle betales en dollar om dagen fra indmeldelsestidspunktet, den samme løn for soldater fra den canadiske kontingent.

Kirken Lads ‘Brigade Armory på Harvey Road blev stillet til rådighed for regeringen og blev Regimental Headquarters. Mens der blev rekrutteret indsatser holdt i samfundene rundt omkring i landet, gik de fleste op ad trapperne, gennem buerne og ind i hæren til Tilmelde.

NPA’en skulle starte fra bunden for at opfylde de lovede 500 rekrutter. St. John’s aviser i august 1914 var fulde af meddelelser, der søgte forsyninger, rapporterede nyheder om aktiviteter og officielle meddelelser, og overskrifterne og historierne giver et godt indblik i et regiments magt.

Langt størstedelen af ​​de tidlige rekrutter var fra St. John ’s og i hele krigen gjorde St. Johns’ mænd deres pligt og tilegnet ‘for kong og land’. Stolthed, en følelse af pligt og spænding føltes over hele byen; ikke så meget i de udporte, der blev fjernet fra det ikke kun af geografi, men af ​​økonomi og manglende kontakt fra NPA i de fleste samfund.