Rekruttere Dorian Gerald kan besøge South Carolina

Rekruttere Dorian Gerald kan besøge South Carolina

‘Behovet for mig i Tennessee, det er klart, de gør det meget klart,’ sagde Gerald. ‘Det er bestemt noget (Jones ’status), jeg er opmærksom på. Med det tab (til Georgien), alle kommer til at sige, hvad der kommer til at ske, men ved man ved, men Coach Jones, og hvem gør ansættelsen og fyringen. Det er bare at tale lige nu. Jeg er på samme måde som jeg altid har været. Jeg har været fast forpligter, men jeg er ikke dummy. Jeg vil sige, at der ikke er en rekruttering i verden, Billige Moncler Sale som s Luk alt 100 procent ned. Jeg håber, Billige Moncler DunJakke at Coach Jones ikke er væk. Jeg elsker det personale. Men jeg er snarere forberedt end ikke forberedt og scrambling. Jeg er smart over hvad jeg gør. Jeg ved, at jeg har arbejdet for hårdt for at scrambling og ende med ingenting. Jeg tager mine besøg, ikke kun på grund af Coach Jones, jeg har sagt det her. Jeg har ikke fået en chance som denne gang nogensinde i mit liv, så det har intet at gøre med Coach Jones. Jeg tror stadig på Coach Jones. Jeg tror på disse fyre, og jeg tror, ​​at tingene kommer til at vende om. Men jeg gør det ved, hvordan college fodbold fungerer. Jeg ved, at der er ændringer, og du ved aldrig, hvad der kommer til at ske. ‘