Reklamebureauer

Reklamebureauer

ESPN, USA Navngivet Broadcaster of the Year og Edge Picture Company, Englands navngivne produktionsselskab af året

New York, NY 9 april 2013: New York Festivals International Television Film Awards fejrede verdens bedste tv-programmer film i aften på NAB i Las Vegas. Grand jury tildelte 119 Gold World-medaljer, 145 Silver, 104 Bronze og 327 Finalist Certifikater fra bidrag indsendt fra 50 lande. Følgende virksomheder blev hædret med Grand Awards: Done and Dusted, UK for olympisk åbningsceremoni; USA for Paul Simon’s Graceland Journey: Under African Sky; og History Channel, USA for Hatfields McCoys.

ESPN, USA optjente titlen som Broadcaster of the Year for det 6. år i træk og blev anerkendt med 12 Gold World Medals, 20 Silver, 8 Bronze og 22 Finalist Certificates.

‘Excellence, innovation og storytelling har altid været ESPN-kendetegn, og vi er begejstret over, at NY Festivals Awards igen har anerkendt disse kvaliteter, og vi er stolte over at igen blive hedder Broadcaster of the Year,’ siger John Wildhack, ESPNs administrerende direktør. ‘Ledet af SportsCenter, Outside the Lines og E: 60, kendetegnes vores shows af funktioner, der informerer, underholder og ofte bryder ny grund.’

Edge Picture Company blev hædret med Årets produktionsvirksomhed for det syvende år i træk. Det Londons baserede selskab har tjent 2 Gold World Medals, 2 Silver, 3 Bronze, og 6 Finalist Certificates.

‘Her på The Edge er vi dybt beærede over at have fået tildelt New Yorks festivalproduktion, igen for en fantastisk 7. år i træk. For ethvert produktionsselskab er denne pris den ultimative anerkendelse, og vi ‘er Moncler Jakke Dame glad for, at vores hårde arbejde og engagement i virksomhedernes filmfremstilling fortsat anerkendes af denne internationalt respekterede og yderst konkurrencedygtige festival. Tak skal gå til alle vores hårdtarbejdende teams og selvfølgelig til vores mange kunder, som fortsat støtter vores passion for at skubbe kreative grænser for at producere inspirerende film. ‘

Phil Blundell, direktør, The Edge Picture Company

New York Festivals hedder Susan Zirinsky, senior executive producer af CBS News broadcast 48 timer med den tredje årlige NYF Lifetime Achievement Award. Erin Moriarty, korrespondent for 48 timer, præsenterede prisen til Zirinksy, hvis omfattende journalistikkarriere har givet hende en forreste plads til nogle af de mest ikoniske øjeblikke i tv-nyhedshistorie.

‘Olympisk Åbningsceremoni’ Done and Dusted, UK Special Events blev tildelt Grand Trophy. Den prisbelønnede post er blevet et af de mest overvågede programmer i historien med en anslået 1 milliard seere verden over.

‘Paul Simon’ s Graceland Journey: Under African Sky, ‘A USA The Arts blev hædret med Grand Trophy, og har Paul Simon, da han rejser tilbage til Sydafrika på 25-årsdagen for hans historiske Graceland-album.

‘Hatfields McCoys,’ Historie, USA Mini Series blev anerkendt med Grand Award. Serien, med en all star cast, ledet af Kevin Costner og Bill Paxton, krøniker den sande historie om en legendarisk familiefejde.

Chris Brown, koncerndirektør for forretningsaktiviteter for NAB, præsenterede en særlig pris, der fejrede 100-årsdagen for indisk biograf til Dr.

Følgende prominente industrieledere præsenterede priser til årets vindende deltagere: Chris Brown, NAB, Jodain Massad, Kansas City Chiefs, Roni Selig, CNN, Marco Frascarelli og Mia Van Der Heyden, Temps Mort, Patrick Rutnam Frederick James Lobato, En fælles mand, og Brian Schulz, Brooklyn Castle.

Den nyligt lancerede bedste præstation af en skuespillerinde / skuespillerkategori hædret Troian Bellisario til ‘WIGS’ Lauren ‘med en Gold World Medal, og Julia Stiles for’ WIGS Blue ‘med en Bronze i den bedste præstation af en skuespillerinde kategori. Skuespillerinden Maalaala Mo Kaya i ‘Remembering’ ABS CBN Broadcasting Corporation blev hædret med Finalist Certificate. Robert Taylor ‘Longmire’ A modtog en bronze verdensmedalje; og Adam Zwar ‘Lowdown’ ABC, opnåede Australien et finalist certifikat i den bedste præstation af en skuespiller kategori.

‘Comedians i biler, der får kaffe’ Sony Pictures Television / Crackle og ‘Fresh Guacamole By PES’ Showtime optog Gold World Medals i kategorien Online Entertainment Billige Moncler Jakke Herre Program, og ‘Early Cuts’ Dexter Showtime og ‘Temps mort / Time out’ Societe Radio Canada / Productions Babel modtog sølvmedaljer. ‘Dalai Lama på St. Pauls’ s ‘CTN Communications / John Templeton Foundation, Online Special Events og’ Memorable Moments. The Olympics. ‘Yahoo! Studios, Online Sports Program blev hædret med guldmedaljer.

CNNs 24-timers nyhedsdækning tog et centralt stadium i alt 7 Gold World Medals, 5 Silver, 2 Bronze og 8 Finalist Certificates. Netværket modtog top æresbevisninger for deres guldmedalje dækning for ‘Selling a Miracle’, ‘CNN præsenterer: Soldier Guinea Pigs, ” Syrien: Inside Aleppo ‘,’ CNN-serie af rapporter fra Homs, Syrien af ​​en anonym journalist / filmmager, ” Tilbagebetalingsrabber ‘,’ Awra Damon: Homs Wounded ‘og’ AC360: Kids on Race: Det skjulte billede. ‘Og det australske Broadcasting Corporation’ Inden for Vest-Papua ‘; ESPN’s Outside the Lines’ ‘Kyle Maynard: Ingen undskyldninger’, ‘Monika Korra: Breaking the Silence’ og ‘Defiance: The Story of FC Start, ‘blev tildelt guldmedaljer.

Spotlighten var på Prime Time Promos med ‘London Calling Brand Trail’ BBC Worldwide / BBC Global News; ‘America’s Got Talent’ Magnet ” NBC og ‘Crimson Petal Sizzle’ Encore Starz Entertainment tager hjem guldmedaljer.

‘Brooklyn Castle’ Producent Distribution Agency; ‘Halvdelen af ​​himlen: Sving undertrykkelse til mulighed for kvinder over hele verden’ Vis af kraft / PBS; ‘Perfekt Normal’ Bunim Murray; ‘Good Karma $ 1’ Kids at Play og frygtelige Cottage; og ‘et livs helvede’ ANTENA 3; hver optjent Gold World Medals for deres dokumentariske arbejde. Andre dokumentarer, der tjener æresbevisninger, inkluderer ‘Eksponering: Den anden side af Jimmy Savile’ ITV Studio; ‘The World According to Lance’ Australian Broadcasting Corporation; og ‘KBS SpecialKim Jong il’ koreanske Broadcasting System opnåede sølvmedaljer.

Hvert år vælger NYF i samarbejde med FN’s Department of Public Information indgange, som eksemplificerer De Forenede Nationers mål og idealer, og ærer dem med FN’s Department of Public Information (UNDPI) priser. ‘Inside Story’, Discovery DCEGP, USA Society Social Issues og ‘Once Upon a Time in Cabramatta,’ Fredbird Entertainment og Northern Pictures, australske communityportrætter tjente Gold UNDPI Awards. ‘Perfectly Normal’, Bunim Murray Productions, USA-dokumentarer fik et Bronze UNDPI.