rejser barndom kræft bevidsthed

rejser barndom kræft bevidsthed

WEBVTT KRISTE FREE THOUSANDS OF ATHLETES, STARTEN AF DEN 12 ÅRLIGE URBAN COW HALF MARATHON 5K OG RELAY MARKET AF EN MÅNED AF HÅRT ARBEJDE OG UDDANNELSE. >> Det er så tilbagelevering at være en del af at se folkene bruger måneder af uddannelse og derefter krydse den linje. KRISTEN: I dag var en fejring af en forskellig slags race. Et slag mod barnesygdom. Syv år gamle RHYS BAKER blev diagnostiseret med leukemier et år i løbet af denne uge. >> Jeg tænker, hvornår din familie er forsynet med noget som kræft, du mister din fodring. ALLE DER KAN VOCUS PÅ HANS OPHOLD AF DIN FAMILIEBEHANDLING. At have dine venner Billige Moncler Sale komme til at komme efter dig og løfte dine ånder betyder alt. KRISTEN: MERE END 30 VENNER KOM FRA, SAMMEN MED DET TEAM ORGANISERET AF HANS SKOLPRINCIP. >> Vi byggede med Moncler Outlet at se hendes kamp hårdt i et år. Hun er så positiv og stærk. Vi ville gerne gøre det for hende, at køre for hende og at støtte hende og vise hende hvor meget vi elsker hende. KRISTEN: Hennes første lærer læste henne i en vogn. DOZENS WORE THE SHIRT BÆR HENNES NAVN. FOR EN UNGDOM, SOM FØLGER DEN LIV, DREVENDE ULYLIGHED, SKILDE hun at finde sjov i en morgen fyldt med KØB BI ELLS. Hvad mener du om alle disse mennesker er her for dig? >> DET ER NICE. KRISTEN: For hver af disse løbere betyder det noget forskelligt. FOR DETTE SPIL, OG FOR ÉEN FAMILIE, ER DET SPECIELT, AT DET IKKE ER OM STARTLINJE ELLER FINANSIERING. Det er virkelig om kampen. >> HVOR JEG ER FERD, DET ER REESE.