Rejseforbud med kort til støtte for Hawaii

Rejseforbud med kort til støtte for Hawaii

Advokat generalsekretær Mark Billige Moncler Jakke Herre R. Herring fortsætter kampen mod præsident Donald Trumps bestræbelser på at gennemføre sit lovede ‘muslimske forbud’ ved at tiltræde 13 andre statsadvokater, der generelt anvender en amicus briefin, distriktsdomstolen for Hawaii til støtte for staten Hawaii’s anmodning om en midlertidig tilbageholdelsesordre, der forhindrer håndhævelsen af ​​det reviderede forbud. Advokatforeningen hævder, at det reviderede rejsebud (6. Marts forvaltningsordre) bevarer ukonstitutionelle komponenter i den oprindelige ordre, herunder et bredt forbud mod indrejse til landet af statsborgere fra flere overvejende muslimske lande og en fuldstændig suspension af flygtningeprogrammet.

‘Vi’ vil fortsætte med at bekæmpe dette forbud sammen med vores medlande, for selv efter alle indrømmelser, som præsident Trump har foretaget fra det første forbud mod det andet, er det stadig et skadeligt, dybt unamerikanskt og forfatningsmæssigt forsøg på at forfølge muslimen forbud han lovede som kandidat, ’sagde advokat general sild.

I det brev, Billige Moncler Sale der blev fremsendt sent i går, fremhæver justitsminister General Herring og hans kolleger de skader, som den oprindelige bekendtgørelse forårsagede for staterne ‘beboere, institutioner og virksomheder, og at den reviderede version fortsat ville medføre. Specielt staterne hævder, at ordren er skadet statsskoler og universiteter, der skaber mangler i personalet, udelukker deltagernes deltagelse og pålægger ekstraomkostninger og administrative byrder har forstyrret personale og forskning hos statslige institutioner; og har straks reduceret skatteindtægter og er generelt skadet for staterne ‘økonomier.

‘Selvom den reviderede orden er mindre i nogle henseender end den oprindelige orden, bevarer den de to væsentlige søjler i den rækkefølge: et fejlagtigt forbud mod indrejse til USA af statsborgere fra flere overvejende muslimske lande og en fuldstændig suspension af flygtningeprogrammet. Hvis loven træder i kraft, vil den reviderede bekendtgørelse straks skade amici staterne ‘proprietære, kvasi suveræne og suveræne interesser. Han sluttede sig også til 15 af hans kolleger advokater generalin indgive en amicus briefin støtte fra Washington og Minnesota i deres succesfulde udfordring til forbuddet. Denne amicus-kort er blevet indgivet af advokater generelt fra Californien, Connecticut, Delaware, Illinois, Iowa, Maryland, Massachusetts, New Mexico, New York, Oregon, Rhode Island, Vermont, Virginia og District of Columbia.