Rejse til dyrlæge kan være stressende for kæledyr

Rejse til dyrlæge kan være stressende for kæledyr

Willies perspektiv: Jeg kan ikke lide at gå til lægen. Jeg ved altid, hvornår dagen er ankommet, fordi min mor kommer ud af plastikboksen. Det er lille og ildelugtende. Der er døde edderkopper i hjørnerne; Menneskerne holder det i garagen, og det lugter svagt af urinen. Jeg tror, ​​jeg kan have kigget ind der sidste gang. Når kassen er ude, sætter hun det i midten af ​​stuen og håber jeg kommer ind. Det er skræmmende, og jeg vil ikke gå ind, tak men nej tak. I stedet vil jeg ikke være nogen steder at finde. Jeg vil være i min hemmelige skjulested under trappen i kælderen. Shhhh fortælle ikke nogen.

Uundgåeligt vil jeg blive fundet, og hun vil skubbe mig i den frygtede boks. Og jeg vil kæmpe hårdt. Alle fire ben strækkes ud i en yogaposition, jeg vil nægte at komme ind. Men de mennesker, de tager ikke imod et svar. Jeg ved, at min mor betyder forretning, når hun sætter boksen op på sin side og så styrker mig i fødder først. Så bliver jeg fanget. Det er ikke det værste. Dernæst bliver jeg kørt rundt, mens jeg bliver båret til bilen. Som en lille båd i en orkan vil jeg blive kastet en vej og derefter den næste, indtil jeg kaster op på mig selv . Hvor brutto! Snart kommer vi frem til stedet, hvor jeg bliver rystet fra mit skjulested på et koldt bord og så

Hvis vi kunne se verden fra et katteperspektiv, ville verden nok være et smukt skønt, fantastisk sted, hvis du tror, ​​at katte er vanvittige, det gør jeg absolut! Og mere alvorligt ved vi, hvordan vi kan bringe vores katte venner til dyrlægenes kontor.

Årlige wellnessundersøgelser er et afgørende element i at holde vores kæledyr sund. Desværre kan både hunde og katte føle stress og angst over et besøg hos dyrlægen. Der er en række trin, som vi kan tage både før ankomst og en gang på hospitalet for at sikre, at vores kæledyr har det bedste besøg muligt og få mest muligt ud af deres tid med deres læger.

Den angst, der er forbundet med et dyrlægebesøg, starter ofte længe før du endda går til klinikken. Uanset om du er klar over det eller ej, har du en pre-vet-rutine, og din hund eller kat ved det. Den mystiske plastik boks, aka carrier, som kun forekommer før dyrlæge besøg, kan være en kilde til angst.

Katte, der ikke er vant til luftfartsselskabet, vil kæmpe for at gå ind og ofte vokalisere en gang inde, det antages at du endda kan finde katten, når transportøren er i sikte. For at eliminere den magiske virkning, som luftfartsselskaberne har på at få katte til at forsvinde, anbefaler jeg, Billige Moncler Sale at kattebæreren er en del af din kattes normale miljø. Det bør ideelt set være ude hele tiden, og det skal være et sted, din kat anser for sikker. Baseret på, at din kat kan fodres godbidder inde i transportøren, eller en favorit legetøj kan placeres i transportøren.

Når din kat er vant til luftfartsselskabet, skal rejser være meget lettere for dem. Glem ikke, at katte ikke nyder at blive sprængt rundt. Din dyrebare last skal behandles som den eneste dyrebare last. Hold kattebærere fra bunden, så de ikke svinger rundt og sæt bæreren i et sikkert niveau i bilen, hvor det ikke glider eller bevæger sig, mens du kører.

Der er pheromone sprayer til rådighed for at hjælpe med at skabe et beroligende miljø også. Feliway, fremstillet af Ceva, er en syntetisk form af feline facial feromon, der kan bestilles online og gennem mange dyrlæger ‘kontorer. Det kan sprøjtes på et håndklæde, der anvendes i transportøren eller i bilen, men bør ikke anvendes direkte på katten.

Heldigvis rejser hunde jævnligt med os og bliver belastet ind i bilen, men det er ikke altid, at alle hunde Moncler Outlet rejser sig godt, og hvis din pooch får bilsyge, skal du tale med din dyrlæge om at give anti kvalme medicin før rejser.

På trods af at de er bedre rejsende, er mange hunde stadig ivrige, når det kommer tid til et besøg hos dyrlægen. Ligesom med katte er der en pheromone, der kan bruges i stressperioder. Adaptil, lavet af Ceva, er en hundslidende feromon, der kommer i både en spray og en krave. Sprøjten kan bruges på håndklæde, eller kraven kan bæres i op til en måned.

Mange hunde er glade for at tage godbidder på veterinærbesøg, så jeg anbefaler ikke at fodre din hund før besøget. Med en tom mave vil de være mere ivrige og glade for at tage godbidder fra veterinærmedarbejderne og også blive fastet, hvis de har brug for blodkemikalier udført. Hvis din hund er en kræsen æder, anbefaler jeg at bringe dine egne godbidder til dyrlægen.

Hunde, der er bange for veterinærbesøg kan drage fordel af sjove besøg på veterinærklinikken. Jeg anbefaler ofte ‘behandler’ besøg til mine hundepasienter, der er ærte når de kommer til eksamen. Disse besøg involverer ingen indsprøjtninger eller eksamener, bare behandler og mild opmuntring udleveret af personalet for at gøre deres oplevelse behagelig. Disse gode erfaringer kan gøre besøg til vaccinationer, blodarbejde eller endda syge besøg mindre stressende for patienterne.

En rolig, afslappet patient betyder normalt en mere grundig eksamen, mere præcise vitale tegn og endda blodarbejde, som er mere i overensstemmelse med normale tendenser for patienten.

Nogle hunde og katte, selv under træning og i betragtning af alle tidligere nævnte forslag, vil stadig opleve angst over deres besøg hos dyrlægen. Under disse omstændigheder kan det være en fordel at diskutere medicin for at lette angrebet hos en dyrlægebesøg hos din dyrlæge. Jeg vil ofte ordinere en medicin til en meget ængstelig hund eller kat at tage før besøget for at hjælpe dyret med at håndtere den dermed forbundne angst.

Regelmæssige dyrlægebesøg er vigtige for at holde kæledyrene sunde, men kan ofte være en stressende oplevelse for både kæledyr og ejer. Overvej disse anbefalinger for at gøre dine kæledyr ‘og din oplevelse bedre og hjælpe dine kæledyr med at få mest muligt ud af deres besøg hos deres læger.