Rejs ud over grænser

Rejs ud over grænser

Hotel SearchWhen World Travel and Tourism Council (WTTC) samles på sit årlige topmøde i Dallas, kommer det sammen ‘i interessante tider’, ifølge organisationens administrerende direktør,.

Scowsill anerkendte disse udfordringer, men han pegede alligevel på tegn på, at rejse og turisme Moncler Jakke Dame fortsatte med at vokse ‘på trods af stød på systemet’ og han sagde, at disse spørgsmål ville ses på topmødet inden for rammerne Billige Moncler Sale af Travel Beyond Boundaries. Hans syn kunne opsummeres af en anden ofte gentaget kinesisk berøringssten, at symbolet for ‘krise’ omfatter de kombinerede tegn for ‘fare’ og ‘chance’.

Dette er også apokryphalt, men det er ikke desto mindre en stærk beskrivelse af, hvordan industrien har set og overvinder modgang. Udfordringer går ofte forud for perioder med fremskyndet vækst, det ser ud som om robusthed og genopfindelse er blevet kernekompetencer i branchen.

Tidligere topmøder havde lagt vægt på at identificere og definere udfordringer og muligheder, men Dallas-dagsordenen vil være en blanding af dybe dykker på spørgsmål og løsningsfokuserede diskussioner. Og i tråd med temaet Travel Beyond Boundaries afspejler deltagernes roster og præsentanter mangfoldighed inden for geografi og rejsesektorer.