Regulator til at veje ind på power play

Regulator til at veje ind på power play

Et år efter at have indgivet en handling, der udløste afgiften på strømregninger, vandt den tidligere energiminister Andrew Younger i kabinet for at nyde en ekstra fordel ved sin egen lovgivning.

Yngre fratrådte fra tirsdag, efter en fravær af personlige årsager. Han vil stadig tjene som en MLA. Michel Samson er nu energiminister.

Da lov om elektricitetseffektivitet og bevarelse af omstrukturering blev vedtaget i april sidste år, var det midtpunktet for den yngre åbningsperiode som energiminister.

Ved at ændre den måde, el-effektivitetsprogrammer leveres på i provinsen, tillod det regeringen at gøre det godt med et valgløft i 2013 for at reducere strømregnskabet ved at fjerne, hvad liberalerne kunne lide at kalde skatten ud over de regulære strømkurser.

Effektivitetsprogrammer, Moncler Sale også kendt som efterspørgselsstyring, er designet til at reducere elforbruget og lette efterspørgslen på elnettet i spidsbelastningstider. Indtil for nylig blev disse programmer leveret af Efficiency Nova Scotia Corp., og omkostningerne viste sig iøjnefaldende som et tillæg på strømregninger.

Omstruktureringsakten har åbnet vejen for, at omkostningerne ved effektivitetsprogrammer skal indlejres i strømkurserne, i stedet for at fremstå som en ekstra afgift. Ude af øje ude af sind. Mission fuldført.

Som en sideværdi har handlen også til formål at gøre effektivitetsprogrammerne mere omkostningseffektive og ansvarlige. Men dette mål blev stort set overset i den offentlige debat, der var fokuseret på den røde sild af afgiften på strømregninger.

Denne afgift blev afregnet i år, men dens umiddelbare fordel for skatteyderne blev reduceret ved at tilføje brændstofomkostninger til regninger, der dækker et underskud fra tidligere år. De fracas, der fulgte over disse ekstra brændstofomkostninger truet med at synke troværdigheden af ​​ministeren, hvis regering havde lovet at sænke strømregninger.

Med alt dette vand under broen, hvor er den ekstra fordel af yngre stykke lovgivning?

Handlingen tillod energiministeren at tildele en franchise til en tredjepart for at levere forsyningen med energieffektivitetsprogrammer. Nova Scotia Power skal købe disse tjenester, Moncler Jakke Dame når omkostningerne ved at gøre det er billigere end at købe energi.

En virksomhed kaldet EfficiencyOne, der overtog programmer og aktiver for effektivitet Nova Scotia Corp., har franchisen.

Nova Scotia Power and Efficiency One forbereder sig på at gå i spidsen før Nova Scotia Utility and Review Board, da de slår deres første leveringsaftale i en offentlig høring, der påbegyndes i juni.

Værktøjet indgav sin første volley af informationsanmodninger med bestyrelsen i denne måned, hvilket viser, at den har til hensigt at kæmpe hårdt.

Sammen med bestyrelsen og forskellige intervenienter og advokater, som også vil undersøge omkostninger og foreslåede energibesparelser, vil værdi for pengene fra disse programmer også blive undersøgt af Nova Scotia Power. Værktøjet kan videregive omkostningerne ved at købe effektivitet til skatteyderne, så længe omkostningerne er forsigtigt afholdt.

Så i en mærkelig begivenhed vil Nova Scotia Power, som regelmæssigt kommer under offentlig kontrol for sine administrerende lønninger, stå ved siden af ​​kunderne og kontrollere hver nikkel og dime, der bruges af EfficiencyOne, herunder vederlag til medarbejderne.