Regler foreslået til skolegangskontrol

Regler foreslået til skolegangskontrol

WASHINGTON (AP) Forslag til føderale retningslinjer vil give stater mulighed for at bestemme, hvordan man bruger en blanding af testresultater, akademisk vækst og andre foranstaltninger som kronisk fravær til at identificere svigtende skoler og børn, der kæmper mest.

Udkastet til reglen udgivet torsdag udspiller en bred ramme for stater at overveje, da de designer nye kontrolsystemer for at forbedre skoler og smalle præstationsforskelle.

‘Vi forventer, at stater og lokale skoledistrikter sætter høje standarder for alle elever, uanset deres baggrund og for at identificere skoler eller grupper af studerende, der ikke klarer sig godt,’ sagde undervisningsminister John B. King Jr. under en skole besøg. ‘Hvor hele skolerne har kæmpet i årevis, forventer vi afgørende skridt for at opnå væsentlig forbedring.’

Den foreslåede regel er det næste trin i gennemførelsen af ​​den bipartisiske uddannelseslov, der er vedtaget af kongressen og underskrevet af præsident Barack Obama i december. Loven genopliver den meget kritiserede No Child Left Behind Act og vender Moncler Jakke Dame tilbage til stater mere kontrol over skolernes og uddannelsespolitikken.

En vigtig bestemmelse i loven er et skift tilbage til stater om, hvordan skolerne holdes ansvarlige for, hvordan de uddanner deres elever. En anden bestemmelse kræver større gennemskuelighed med forældre og samfund om, hvordan deres skoler udfører.

Sen. Lamar Alexander, formand for Senatet Sundheds-, Uddannelses-, Arbejds- og Pensionsudvalget, sagde, at han ville gennemgå udkastet til at sikre, at det overholder lovgivere ‘ønsker at’ genoprette ansvaret for stater, skoleområder og lærere til at designe deres egen ansvarlighed systemer.’

Alexander, en chefarkitekt for den nye uddannelseslov, sagde, at han var skuffet over, at forslaget syntes at indeholde bestemmelser Kongressen havde afvist. Han uddybede ikke, men sagde, at han ville forsøge at overtræde forordningen, hvis den endelige version ‘ikke gennemfører loven, sådan Kongressen skrev det.’

Lederen af ​​National Education Association har også planlagt en nøje gennemgang af den foreslåede regel.

‘Vi ønsker at sikre, at undervisningsministeriets foreslåede ansvarlighed regulering og de kommende regler også bruger hvert værktøj til rådighed for at sikre, at hver eneste studerende i Amerika ikke blot får de samme muligheder og ressourcer, men lige muligheder at lykkes, ’sagde NEA præsident Lily Eskelsen Garc a.

En 60-dages kommentatorperiode på forordningerne slutter 1. august. Nalle Elementary School i Washington. Skolen har været involveret i en vellykket turnaround indsats i de seneste år.

I henhold til den nye lov kan stater udforme kontrolsystemer, der betragter foranstaltninger ud over testresultater og high school graduation satser. De foreslåede regler siger, at staterne kan afgøre, hvilken vægt der skal gives til hver af disse indikatorer for succes og andre som skoleklima, kronisk fravær og overordnede undersøgelser, så længe de måler resultaterne for alle elever, herunder ‘undergrupper af studerende’ som f.eks. rase mindretal, børn fra lavindkomstfamilier og specialundervisningsstuderende.

Ansvarsplanerne skal indsendes til Uddannelsesafdelingen til revision inden juli 2017.

Under den foreslåede regel skal staterne identificere svigtende skoler Moncler Outlet mindst en gang hvert tredje år. De, der anses mest i brug, ville være:

de lavest udførte 5 procent af skolerne

gymnasier med graduering satser under 67 procent for alle studerende

skoler med kronisk lavt udførte undergrupper, der ikke er forbedret efter at have fået flere ressourcer

For de lavest mulige skoler, skal stater og skole distrikter komme op med deres egne turnaround planer, ‘vælge bevisbaserede strategier skræddersyet til lokale behov.’

Staterne skulle også være nødt til at tildele en ’samlet summative rating for hver skole for at give et klart billede af dets generelle stilling’, siger reglen.

På gennemsigtighed vil stater og distrikter skulle arbejde sammen med forældrene for at designe nye, flere niveauer og omfattende ratingsystemer for skoler og præstationer. Vurderingen ville gå ud over et ‘pass’ eller ‘fail’ benchmark og vil også indeholde oplysninger om, hvor godt engelsksprogede elever gør, samt specifikke oplysninger om, hvor mange penge distrikter der bruger per studerende. Vurderingerne skal gøres tilgængelige for forældre og andre hvert år og senest den 31. december.