Regionale grader tildelt mere end

Regionale grader tildelt mere end

Følgende er prislisten for de studerende fra Dr. John Hugh Gillis Regional High School klasse 2011. Navnet på alle kandidater er opført i Casket ’s 6. juli udgave. Dette problem vil også omfatte graduering historier og fotos.

Virginia Sharon Anderson: Indgangsstipendium Tenable ved St. Francis Xavier University i mængden af ​​$ 1.000 om året i fire år for i alt $ 4.000.

David Francis Avery: Antigonish Lokal af Nova Scotia Teachers Union-stipendiet præsenteret for en søn eller datter af et medlem eller pensioneret medlem af Nova Scotia Teachers Union, Antigonish Local, i mængden af ​​$ 400.

Hilary Dawn Beaton: Entré Stipendium ved St. Francis Xavier University i mængden af ​​$ 500 for det første år og $ 1.000 om året i tre år derefter for i alt $ 3.500.

Kristen Laura Benoit: Pomquet Volunteer Fire Department Bursary Uddelt til en kandidat betjent af Pomquet Volunteer Fire Department, i mængden af ​​$ 150.

Emma Elizabeth Boutilier: St. Thomas University Achievement Award Tenable ved St. Thomas University, i mængden af ​​$ 1.000; St. Thomas Student Leader Scholarship Tenable ved St. Thomas University i mængden af ​​$ 2.000 om året i fire år for i alt $ 8.000; Antigonish Local af Nova Scotia Teachers Union-stipendiet præsenteret for en søn eller datter til et medlem eller pensioneret medlem af Nova Scotia Teachers Union, Antigonish Local, i mængden af ​​$ 400. I alt $ 9.400.

Laura Meaghan Boyd: St. Junior Achievement of Nova Scotia ScholarshipTenable på St. Francis Xavier University, i mængden af ​​$ 1.000.

Brianne Marie Boyle: Angus og Tina MacLellan Memorial Scholarship Uddelt til en studerende fra Cloverville, der har opretholdt et overlegen gennemsnit på $ 150; Entré Stipendium Tenable ved St. Francis Xavier University i mængden af ​​$ 500 for det første år og $ 1.000 om året i tre år derefter for Moncler Jakke Dame i alt $ 3.500. I alt $ 3.650.

Scott Michael Butler: RBC Financial Group Bursary (Antigonish Branch) Tildelt til akademisk præstation og til en kandidatstuderende, der forfølger en post-secondary business grad, i mængden af ​​$ 1.000; St. Ninian Cathedral Parish Bursary Uddelt til et medlem af St. Ninian Parish, i mængden af ​​$ 200; Anthony Daniel Bowie Alumni Memorial Scholarship Uddelt til en studerende, der opretholder et overlegen gennemsnit på $ 250; Antigonish Guysborough Federation of Agricultural High School Graduate Award tildelt en studerende, der har demonstreret industri og forfølgelse i akademiske og samfundsmæssige præstationer i mængden af ​​$ 300. I alt $ 1.750.

Kyle Alexander Cameron: St. Thomas Renewable Achievement Award Tænkelig ved St. Thomas University i mængden af ​​$ 1.000 om året i fire år for i alt $ 4.000.

Scott Timothy Cameron: Indgangsstipendium Tenable ved St. Francis Xavier University i mængden af ​​$ 1.000 om året i fire år til i alt $ 4.000; Marion MacLean Memorial Award Tildelt en tidligere Braemore Elementary School-studerende, der viser en sans for sjov og en behagelig personlighed på $ 100. I alt $ 4.100.

Michelle Lianne Campbell: Indgang ScholarshipTenable på St. Francis Xavier University i mængden af ​​$ 1.000 om året i fire år for i alt $ 4.000; Michelin-stipendium til Scholastic Excellence Uddelt af Michelin North America (Canada) Inc. for hendes fremragende akademiske præstation og samfundstjeneste i størrelsesordenen $ 2.000. I alt $ 6.000. MacDonald-prisen for kreativ skrivning En bog præsenteret for den studerende på Grade 12, der har demonstreret overordnede skrivefærdigheder som bestemt af de engelske lærere; Alumni Association AwardAwarded af King College Alumni Association, i mængden af ​​$ 1.000, i alt $ 14.700.

Tålmodighed Chareka: Afrikanske Nova Scotian University Entrance Scholarship Uddelt af Department of Education afrikanske canadiske services afdeling, i mængden af ​​$ 4.500; Entré Stipendium Tenable ved St. Francis Xavier University i mængden af ​​$ 500 for det første år og $ 1.000 om året i tre år derefter for i alt $ 3.500; Primærpris Uddelt i anerkendelse af akademisk præstation og engagement i skolelivet i mængden af ​​$ 500; I alt $ 8.500.

Tanya Lee BeverlyChipp: Entré ScholarshipTenable på St. Francis Xavier University i mængden af ​​$ 500 for det første år og $ 1.000 om året i tre år derefter for i alt $ 3.500; St. Andrew District Community Center Uddelt til en hårdtarbejdende studerende fra St. Andrews-området, som planlægger at fortsætte efter gymnasieuddannelsen, i mængden af ​​$ 100; I alt $ 3.600. Bursary Til en beboer i Heatherton området, i mængden af ​​$ 200.

Kyle Alexander Cleary: St. Joseph Parish Community Award Uddelt til et medlem af St. Joseph Parish (St. Joseph-området), i mængden af ​​$ 200. Rahey Award Præsenteret i mængden af ​​$ 150; Udlånt til St. Francis Xavier University i mængden af ​​$ 500 for det første år og $ 1.000 om året i tre Billige Moncler Jakke Herre år derefter for i alt $ 3.500; I alt $ 3.650.

Hanah Marie DeGruchy: Indgangs stipendium ved Nova Scotia Agricultural College, i mængden af ​​$ 1.000; Dean Bridgeo Science Fakultetsburs præsenteret ved Regional Science Fair i 2011, i mængden af ​​$ 1.000; St. University Biology Department Prize Uddelt til Regional Science Fair for 2011 for $ 250 Antigonish Local af Nova Scotia Teachers Union Bursary Præsenteret til en søn eller datter til et medlem eller pensioneret medlem af Nova Scotia Teachers Union, Antigonish Local, i mængden af ​​$ 400; Strait Regional Science Fair Life Science Senior Gold Award I mængden af ​​$ 75. I alt $ 2.725.

Colin Tulkins Delorey: Tenable ved St. Francis Xavier University i mængden af ​​$ 1.000 om året i fire år til i alt $ 4.000; Colin B. MacGillivray Athletic / Academic Award Uddelt af Hockey Nova Scotia til en kandidat, der er medlem af Hockey Nova Scotia, har opnået et højt niveau af akademisk excellence, exceptionel hockey evne og er forpligtet til princippet om fair play og sportsmandskab i mængden af ​​$ 1.000; Anne Cusack Memorial Entrepreneurship Stipendium sponsoreret af Antigonish Chamber of Commerce og Bergengren Credit Union, i mængden af ​​$ 1.200; Daniel Emeline Grant Award Tenable ved St. Francis Xavier University, i mængden af ​​$ 500; Pomquet Volunteer Fire Department Bursary Uddelt til en søn eller datter af et medlem af Pomquet Volunteer Fire Department (distrikt 5 og 7), i mængden af ​​$ 150. I alt $ 6,850.

Jake Richard Delorey: Entré Stipendium ved St. Francis Xavier University i mængden af ​​$ 500 for det første år og $ 1000 om året i tre år derefter for i alt $ 3.500;

Aaron Martin D Antigonish Lokal af Nova Scotia Teachers Union Bursary Præsenteret til en søn eller datter til et medlem eller pensioneret medlem af Nova Scotia Teachers Union, Antigonish Local, i mængden af ​​$ 400.

Andrew Alexander Dobbin: Studerende ved St. Francis Xavier University i mængden af ​​$ 1.000 om året i fire år for i alt $ 4.000; Dr. John Hugh Gillis Regional High School Videnskabspris Uddelt af Videnskabsministerens Lærere til Grade 12-studerende, der har udvist ekspertise og fremragende interesse for videnskab, i mængden af ​​$ 100. I alt $ 4.100.

Jensen Sweet Doucet: St. Merit Scholarship Tenable ved St. Francis Xavier University, i mængden af ​​$ 3.000 om året i fire år for i alt $ 12.000; Guysborough Local of the Nova Scotia Lærer Union BursaryAwarded til en søn eller datter af et medlem af Guysborough Local of the Nova Scotia Lærer Union, i mængden af ​​$ 400l Byen Antigonish Scholarship Præsenteret af byen Antigonish i mængden af ​​$ 500 ; Reverend Hugh John MacDonald Scholarship Tenable at St.