Regional wrestling preview

Regional wrestling preview

Alt det hårde arbejde, Fort Morgan, andwrestling teams har lagt i, er kommet ned til denne weekend.

De regionale brydningsturneringer til Colorado High School begyndte fredag ​​eftermiddag og fortsætter på lørdag. Hver af de fire klassifikationer vil have fire regionale turneringer fra hele staten, og de fire bedste vindere i hver vægtklasse fra hver turnering vil skabe 16 personbøjlen til staten i Pepsi Center næste uge.

Fort Morgan kæmpede i Pueblo sidste år og går til Frederick i weekenden, hvor han vender tilbage til Eaton og vil gå tilbage til Nordøst Junior College i Sterling for deres turnering.

Fort Morgan

To af de fem bedste rangerede hold fra On the Mat overskrifter 4A Region 2-feltet i Frederick i helgen, hvilket gør vejen til at angive en konkurrencedygtig for Mustangene.

Nr. 3 Greeley Central og No. 4 Windsor er de to bedste hold i 14 holdfeltet, der består af hold primært Moncler Jakke Dame nord for Denver. Kun Roosevelt og Silver Creek er hold, som Fort Morgan har konfronteret med i dobbelt i år.

Mustangene ledes af Dylan McBride, den eneste tilbagevendende statskonkurrent for holdet. Han kommer ud af en første runde på Colorado 7 League turneringen sidste weekend og havde en stærk regelmæssig sæson brydning på 182 pounds i år. Freshmen Brennan McBride og Brendan Jones tog hver sin plads på Colorado 7 League turneringen og håber, at brydning i tyngre vægtklasser tidligt i sæsonen vil betale sig nu ved deres 113 og 120 pund divisioner. En anden mørk hest for holdet er junior Sterling Sharp, som har set en succes på 145 siden kommer tilbage fra skade. med første runde, kvartfinale og første runde Billige Moncler DunJakke trøst kampe.

Eaton har hostet thewrestling teamet en række år for regionals og vil gøre det igen i weekenden. De andre Patriot League hold, der vil være i Eaton, omfatter Valley, Eaton, Estes Park, Sterling, Strasburg og University.

Valley og Eaton er to top 10 hold, der vil lede feltet.

har fire tilbagevendende statslige konkurrenter til at lede holdet på regionals. Junior Caleb Cox, en statsløber fra sidste år, er tilbage efter at have savnet en god del af sæsonen på grund af skade. Cox vil være op på 113 pounds efter wrestling på 106 sidste år.

Sophomore Wyatt Pfau havde en vis succes i både stats og regionals sidste sæson og håber at gøre en returflyvning for et andet lige år. Også tilbage fra en stærk freshman sæson, der sluttede på staten er sophomore Oswaldo Nunez. Senior Jeron Petterson søger at lave et sidste løb på staten.

Junior Colin Cole er en anden wrestler med en god chance for at kvalificere sig til årets statsturnering.

Nu vil tigrene gå tilbage til klasse 2A og kæmpe i 2A Region 3 turneringen i Sterling, og håber, at erfaringerne i den faste sæson vil oversætte til succes på regionals.

Highland og Akron er de to rangerede hold, der vil overskue feltet. De fleste af holdene kommer fra den østlige del af staten, herunder en række Lower Platte liga modstandere.

Senior Cameron Holm og junior Cael Croissant har kvalificeret sig til staten før og ser primed for at løbe tilbage til Pepsi Center næste uge. Holm vandt thewrestling turneringen og har hentet et stort antal sejre i løbet af den faste sæson, som også har Croissant.

Vi forventer, at alle skal respektere andre kommentatorer. Det er fint at have meningsforskelle, men der er ingen grund til at handle som en rykke.

Brug dine egne ord (lad ikke kopiere og indsætte fra andre steder), vær ærlig og lad være med at være nogen (eller noget) du ikke er.

Vores kommentarsektion er selvpolisering, så hvis du ser en kommentar, der overtræder vores grundregler, skal du flagge den (musen hen til højre til kommententens navn, indtil du ser flagssymbolet og klikker på det), så vil vi gennemgå det.