Regeringen skifter pensionsrisiko fra arbejdsgivere til arbejdstagere

Regeringen skifter pensionsrisiko fra arbejdsgivere til arbejdstagere

Stetski ’s kommentarer kom som svar på Bill C 27, statslovgivning, der vil gøre det muligt at definere ydelsesplaner Moncler DunJakke i føderalregulerede virksomheder, der skal konverteres til målrettede planer.

Kootenay Columbia Medlem af parlamentet Wayne Stetski sagde for nylig i House of Commons Finansministerens privatpensionsreformforslag vil gøre det nemmere for arbejdsgiverne at ændre private pensioner, samtidig med at arbejdstagernes byrde for risici forandres.

‘Disse ændringer udgør en alvorlig risiko for Canadas pensionering sikkerhed,’ Stetski sagde. ‘Dette forslag blev mødt med et skrig af opposition fra min ridning af Kootenay Columbia og fra hele Canada.’

Stetski ’s kommentarer kom som svar på Bill C 27, statslovgivning, der vil gøre det muligt at definere ydelsesplaner i føderalregulerede virksomheder, der skal konverteres til målrettede planer.

‘Jeg har hørt fra mange bestanddele, især dem, der arbejder inden for minedrift, skovbrug og jernbanesektorer, at denne lovforslag vil målrette pensionsindkomsten for mange pensionister,’ siger Stetski. ‘Det er uacceptabelt, og vi vil fortsætte med at bekæmpe det.’

Stetski sagde, at han vil holde sin anden årlige ‘Telephone Town Hall’ om pensionsspørgsmål, herunder Bill C 27 og et privatmedlems regning fra Stetskis NDP-kollega Scott Duvall. Duvalls regning sikrer, at arbejdstagere fortsat får deres pensioner, selvom deres arbejdsgiver erklærer konkurs.

Stetski afsluttede sin erklæring med en klar besked til regeringen:

‘På denne særlige tid af året fyldt med fred, glæde og kærlighed kunne den bedste nuværende liberale regering give canadiere mulighed for at tage Bill C 27, Moncler Sale læg den i en kasse og returnere den til finansministeren, stemplet Bah Humbug Returnto Sender. Ingen porto påkrævet! ‘