regeringen ledes til nedlukning

regeringen ledes til nedlukning

Senatsledelse og Det Hvide Hus forhandler om to parallelle spørgsmål, hvor længe en statsfinansieringsregning skal vare, og hvad den skal indeholde, og hvad der skal medtages i et lovforslag for at beskytte DACA og forbedre grænsesikkerheden, fortalte en kilde Cordes. på lørdag, hvilket tyder på, at de forventer en nedlukning.

Sen. Joe Donnelly, D Indiana, Sen. Joe Manchin, D West Virginia, Sen. Heidi Heitkamp, ​​D North Dakota og Sen. Doug Jones, D Alabama, alle annoncerede fredag, at de ville stemme for en kortfristet finansieringsregning, kaldet en vedvarende opløsning eller CR.

Sen. Lindsey Graham, R South Carolina, foreslog en udgiftsregning, der endnu kortere end det nuværende 30-dages forslag. Han vil have noget, der ville finansiere regeringen tættere til den 8. februar.

lange samtaler med senatorer fra begge parter, tror jeg ingen ønsker, at regeringen skal lukke ned, sagde Graham. tror også på, at vi er inden for 10 gårdslinjen for at finde løsninger på alle tidligere beskrevne problemer, herunder indvandring. Direktør Marc Short sagde, at han stadig mener, at det er muligt at nå en kortfristet udbudsaftale fredag ​​aften, men det er usandsynligt, at en aftale om DACA-programmet er udsat for de næste 48 timer.

Sidste fredag ​​eftermiddag sagde Mick Mulvaney, kontor for ledelse og budgetchef, at han mener, at der er en god chance, at kongressen vil nå en aftale før mandag, og ikke tilbyde meget håb om en aftale ved midnat. Mulvaney flydede muligheden for weekendstemmer.

Fredag ​​eftermiddag talte hr. Trump med Ryan pr. Telefon, ifølge en kilde, der var bekendt med kommunikationen.

Før det gik Senate Minority Leader Chuck Schumer, D New York til Det Hvide Hus efter en invitation fra præsident Trump. Præsidenten, hans stabschef, John Kelly, og Schumer og hans stabschef mødtes alene i Oval Office, CBS News Margaret Brennan rapporter. ifølge et hvidt hus embedsmand. Schumer fortalte efterfølgende, at der var sket fremskridt, men der var ingen aftale endnu.

havde et langt og detaljeret møde, sagde Schumer. drøftet alle de store udestående spørgsmål. Vi har gjort nogle fremskridt, men vi har stadig et godt antal uenigheder, men diskussionerne vil fortsætte.

Mr. Making fremskridt fire uger forlængelse ville være bedst!

I mellemtiden er den udøvende afdeling ved at udarbejde planer for nedlukning.

Et højtstående White House-tjenestemand på en konferenceopkald fredag ​​aften sagde, at præsidenten kunne stille til Davos, Schweiz, på Air Force One i tilfælde af nedlukning, fordi finansiering til sådan rejse er efter eget skøn. Mr. Trump havde planlagt at forlade Washington til Mar a Lago i weekenden i fredags, men Det Hvide Hus aflyste sin planlagte afgang.

Department of Health and Human Services (HHS) sagde, at det ville udvide erklæringen om en sundhedsfare for opioidkrisen. Den oprindelige erklæring udløb onsdag.

Mulvaney sendte et notat af ofte stillede spørgsmål og svar om hvad man skal gøre i en nedlukning til afdelingen og agenturets ledere.

Environmental Protection Agency (EPA) chef Scott Pruitt udstedt et notat til medarbejdere, der siger, at agenturet har tilstrækkelig finansiering til nu, og leder medarbejdere til at komme i arbejde i næste uge, uanset hvad der sker. Parlamentet bestod regningen, kendt som en vedvarende resolution (CR), i en 230 197 stemme torsdag aften. Derefter sagde højttaler Paul Ryan, R Wisconsin, at han opfordrede Senate Minority Leader Chuck Schumer, D New York, for ikke at lukke regeringen.

Kun mennesker står i vejen for at holde regeringen åben er senatdemokrater, sagde Ryan.

Hvis lovgivere ikke forlænger finansieringen inden fredag ​​aften, vil regeringen lukke ned tidligt lørdag. Det ville være den første regeringens nedlukning siden 2013. Mr. Trump tweeted om muligheden fredag ​​formiddag.

Statsfinansieringsforslag i går i aften i repræsentanthuset. Nu er Demokrater nødvendige, hvis Moncler Outlet de skal bestå i Senatet, men de ønsker ulovlig indvandring og svage grænser. Shutdown kommer? Vi har brug for flere republikanske sejre i 2018!

Dette markerer den fjerde kortsigtede udgiftsregning Kongressen har haft på sin plade siden september. Demokrater forbliver imidlertid stort set imod foranstaltningen, fordi de vil have det bundet til en større indvandringsaftale over DACA-programmet og grænsesikkerheden. Kort før afstemningen sagde House Freedom Caucus, at et flertal af dets medlemmer havde stemt for at godkende foranstaltningen og gøre passagen mere sikker.

Regeringen standsede i oktober 2013 i 16 dage efter Sen. Ted Cruz, R Texas, førte en mislykket indsats for at forsvare Obamacare. Republikanerne fortsatte med at genoptage kontrol over senatet i 2014 midtvejsvalget. Moncler Jakke Dame Det er uklart, hvordan en regeringens nedlukning ville påvirke en part i dette års midtvejsvalg i november.

Del dette: Klik for at dele på Twitter (Åbner i nyt vindue) Klik for at dele på Google+ (Åbner i nyt vindue) Del på Facebook (Åbner i nyt vindue) Klik for at dele på Pinterest (Åbner i nyt vindue) Klik for at maile i nyt vindue) Klik for at udskrive (Åbner i nyt vindue).