Regeringen bør droppe sagen mod Quicken Loans

Regeringen bør droppe sagen mod Quicken Loans

Wall Street Journals redaktionelle side opfordrer den formodede nye advokat-general, Sen. Jeff Sessions of Alabama, til at ’sende en besked om, at Obama-æraen af ​​vilkårlige politiske forfølgelser af erhvervslivet er forbi’ og ‘dræbe regeringens tvivlsomme civil sagen ‘mod Dan Gilbert s Quicken Loans. Justitsministeriet sagsøgt realkreditlåneren på afgifter, at det bevidst godkendte lån, der overtrådte Federal Housing Administration regler for realkreditforsikring.

Regerings sagen er bygget på en håndfuld interne Quicken-e-mails med nedsættende bemærkninger om bestemte lån. Men hvis der er begået en stor lovovertrædelse, er det svært at finde det i det arkiv, der opbevares af det påståede offer.

En kritisk metrisk, som FHA bruger til at bedømme långivere, er kendt som ’sammenligningsforholdet’. Specifikt sammenligner den hastigheden af ​​de tidlige standardværdier og krav frembragt af en långiver med den rente, der genereres af andre långivere, der dækker det samme område. En långiver, der aldrig stammer fra et dårligt lån, ville have et forhold på 0%, og en långiver med en gennemsnitlig standardværdi ville blive markeret til 100%. Ifølge regeringens egne data er Quickens sammenligningsforhold 35% ikke blot bedre end gennemsnittet, men den bedste score blandt alle store nationale långivere.

Gilbert fortæller avisen, at Quicken Loans Billige Moncler Sale tilbød at ‘gå ind på FHAs sko og overtage forsikring på vores FHA-lån; hvilket betyder at vi ville indsamle præmierne på lånene og udbetale eventuelle krav. Ikke overraskende var de ikke interesserede. ‘

Redaktionen bemærker, at den føderale dommer Reggie Walton ‘for nylig afviste regeringens forsøg på at afholde en retssag i Washington i stedet for Quickens hjemland Michigan.’ Det konkluderes, at ‘men ikke at holde en prøve overhovedet ville Billige Moncler DunJakke være det klogeste kursus, ikke mindst fordi retfærdighed sandsynligvis vil tabe i retten. Ved at droppe sagen kan sessioner vise, at justitsministeriet er færdigpresset virksomhed for politiske show. Billedet til venstre for Donald Trump blev taget af en Bloomberg-fotograf den 21. juli, da Trump talte om den sidste nat i den fire-dagers republikanske nationalkonvention. Som MarketWatch husker det, var konventionen ‘defineret af uordenlig gulvaktivitet, inddelinger inden for festen, en plagieret tale, der blev leveret af den nominerede hustru og spredte protester i gaderne i Cleveland. ‘ Nu bliver det husket som det sted, der nominerede en mand, der fortsatte med at blive præsident.

Washington Post fremhæver de værste politiske kandidater i 2016, ikke overraskende, af Hillary Clinton. Men listen har plads til nogen Ohioans kender godt: Ted Strickland. Fra historien: ‘Strickland, den tidligere Ohio guvernør, blev betragtet som en værdsat rekruttering i en nøgle senat swing state. Tidlig afstemning viste Strickland med en behagelig ledelse over Sen. Rob Portman (R). Strickland syntes at være kun løst forpligtet til Løbet er ikke villigt til at gøre det nødvendige arbejde for at slå en meget god kandidat i Portman. Demokraternes fundraising var konsekvent forfærdelig, og løbet var forbi på Labor Day. Portmans 21 point margen er, hvad der sker, når en stor kandidat og en forfærdelig kandidat kolliderer. Det var en absolut overgang. ‘

Atleter elsker Twitter for den direkte adgang det giver dem til fans, og ingen bruger det bedre end LeBron James. Forbes rangerer de 50 bedste atleter på den sociale medieplatform, og den sætter Cavaliers-stjernen på nr. 1. Begrundelsen: ‘LeBron har en opfattet twitter, der er sindssyg populær. Takket være Clevelands NBA-titelvind, James’ -konto så meget mere interessant. Bare en anden gevinst for en af ​​de mest genkendelige atleter på plenen, som også nåede op på $ 275 millioner i år. James tilføjede også mere end 10 millioner tilhængere til sine sociale medier i 2016. ‘ Han er ikke den eneste Cav på listen, men som magt fremad Kevin Love er rangeret nr. 27.