Refleksioner om den seneste Oregon-lovgiver

Refleksioner om den seneste Oregon-lovgiver

Tilbage fra sin første session som Oregon-lovgiver, der repræsenterer House District 54, satte Miller Nash-advokat Jason Conger sig sammen med Cascade Business News for at diskutere, hvorfor han valgte at køre for kontor, hvordan den første session gik, og hvad han håber at opnå for fremtiden .

Q. Fortæl os hvorfor du besluttede at løbe til Oregon House.

A. Helt ærligt troede jeg, at Oregon var på vej i den forkerte retning og havde brug for nyt lederskab. Oregon ligger bag andre stater på mange målelige og uforudsigelige måder. For eksempel er indkomsten per capita i Oregon cirka 10 procent mindre end resten af ​​landet og 15 procent mindre end staten Washington, men i 2009, mens titusindvis af Oregonianere tabte deres job, indgav lovgiver 39 forskellige skatteforhøjelser , som var den største skatteforøgelse i Oregon historie og dramatisk øgede statsudgifterne. Det var virkelig dårlig politik. Jeg besluttede at noget skulle gøres, og troede jeg kunne tilbyde et andet perspektiv og en filosofi om, hvordan man løser problemer, vi står overfor som et fællesskab.

Q. Hvad anser du for at være lovgiverens største præstation for beboerne i Central Oregon i løbet af denne sidste session?

A. Jeg var meget stolt over at have været involveret i at yde finansiering til at købe OSU Cascades-bygningen, hvilket vil skabe flere job til Central Oregon. Det var noget, jeg kæmpede hårdt for, og det kom ned til den sidste dag i sessionen, før den blev endelig godkendt. En ting jeg lærte fra min første session er, at selvom du har en bred koalition, der støtter en regning, er systemet selvforstyrret mod forandring, så du skal kæmpe så Billige Moncler DunJakke meget hårdere for at få regninger godkendt. For ikke at nævne, at der er meget retfærdig skepsis lige nu om yderligere låntagning. I sidste ende var der dog bred støtte fra samfundet og fordelene ved projektet, og vi fik lovforslaget.

Q. Hvilket arbejde skal der stadig gøres for dine indbyggere i næste session?

A. Vi har foretaget trinvise forbedringer inden for uddannelse og budgetreform i 2011, men vi har ikke gjort nok. Jeg vil søge måder at gøre Oregon økonomi mere konkurrencedygtig, så der skabes flere job. Og jeg planlægger at genindføre skolebesparelsesloven, Billige Moncler Jakke Herre et lovforslag, som vi vurderer, vil gøre omkring 200 millioner dollars mere af uddannelsesbudgettet til rådighed for skolerne til at bruge i klasseværelset, der rent faktisk uddanner børn ved at give dem lindring fra nogle udgifter, der er pålagt staten.

A. Med hensyn til arbejdsbyrde er en af ​​fordelene ved at arbejde hos firmaet Miller Nashs kvalitet og størrelse, at jeg har mange partnere, der var villige til at komme ind og hjælpe med mit klientarbejde, mens jeg var væk, og I løbet af lovgivningsmødet lænede jeg mere og mere på dem. Virksomheden har været enormt støttende til min rolle i den offentlige service, og jeg er virkelig taknemmelig for det. Min første prioritet har været og forbliver min familie. Selvom vi var nødt til at ofre masser af tid sammen, mens jeg var i Salem, lavede vi det bedste af det. Jeg ville komme hjem om weekenden og [min kone] Amy og børnene ville komme til at besøge mig i Salem, når de kunne. Jeg tror, ​​de alle nød det til at bruge lidt tid i Capitol at lære om Oregon historie og regering og min ældste søn arbejdede selv for mig i Salem som en hjerte. Samlet, mens det ikke var nemt at være hjemmefra, har det været det værd. Jeg føler mig virkelig privilegeret at kunne repræsentere Bend i Salem og at kunne kæmpe for mine venner og naboer her i Central Oregon. Og jeg har stadig masser at opnå for dem.