Redskins bliver klar til hjemkomst

Redskins bliver klar til hjemkomst

Med en uge nede og omkring 36 uger at gå, er Nokomis studerende på vej til succesfulde kandidater på Nokomis High School. Selv om der er nye lærere, fik de alle ting efter den første dag.

Darci Harrison inviterede sophomores, juniors og seniorer til det første møde i yearbook personale på fredag ​​for at diskutere kommende arrangementer, der skal startes i næste uge. Studerende, hvis du gik glip af det første møde, er det okay. De vil afholde et andet møde torsdag Moncler Jakke Dame den 8. september i fru Harrisons værelse.

Homecoming week er sept. 12 16. Eleverne inviteres til at klæde sig hver dag for at vise skoleånden. Mandag er ‘pyjama dag’ (tøj dit mest behagelige / passende tøj), tirsdag er ‘transformationsdag’ (klædning som et barn), onsdag bliver ‘tvilling dag’ (find en partner og kjole ens). Torsdag er et nyt tema NHS har ikke set før, og det bliver ‘trucker dag’ (det er når du klæder dig som om du var lastbilchauffør). Sidst men ikke mindst, fredag ​​bliver ‘åndedag’ til at klæde sig op i rød og sort for at understøtte skolens farver. Begynd at tænke på dine tøj, fordi du måske vinder en præmie for at klæde sig bedst.

En anden klub, der spire sig fra sidste år, er Fellowship of Christian Athletes Club, der ledes af din science teacher og fodboldassistent coach, Joe Gasparich. Det forventes at afholde et andet møde i næste uge inden skolen for at diskutere officerer og hvad der vil ske i løbet af året. Lyt til næste møde på meddelelserne.

Medlemmer af National Billige Moncler Sale Honor Society hjælper med bloddriften, der afholdes i september i det gamle gym. Hvis du vil donere, skal du medbringe et foto ID med fødselsdato. Du skal være mindst 110 pund. Studerende, hvis du ikke har afsluttet begyndelsen af ​​året formular fra fru Satterlee, bedes du få dem inden 15. september. Disse blev sendt til dig i din skole email.

Møder startede i denne uge. Studentrådet havde eleverne til at slå i et papir for at ansøge om at være en del af klubben i fredags. Homecoming er lige rundt om hjørnet, og de har mange opgaver for den uge.

Gamle og nye FFA medlemmer bliver mindet om at få deres medlemsafgifter til enten Mr. Meyer eller Miss Geiger.

Taler om Mr. Meyer, han leder efter tre freshmen-ledere til at rejse penge til deres klasse. E-mail ham så hurtigt som muligt, fordi Homecoming uge er bare en uge væk! Freshmen skal begynde på banneret.

Påmindelse om, at Interact Club åbner op for gamle og nye medlemmer i september. Hvis du er interesseret, kom og se, hvad det handler om.

Hvis nogen har et barn i skolen, der ønsker at få en dagsorden, der fortæller dig, hvornår der er spil, når skolen er ude og hvad man skal klæde sig ud som til Homecoming weekend, få din om morgenen før skolen i fru Crowe’s værelse op på tredje sal. dagbøgerne koster kun 7 dollars.

Mødre, glemte din graduerede senior at købe en årbog for deres sidste år i skolen? Du behøver ikke bekymre dig, fordi Darci Harrison har årbøger til salg på bekostning af kun $ 50. Køb en for at se de gode minder, eleverne delte.

I sport havde Nokomis fans en hel uge med underholdning. De sidste to fodboldkampe var imod store skoler med store fyre. Rødskinnene kæmpede hårdt denne fredag, men blev besejret mod St. Teresa.

Fodbold var i Carlinville mandag og torsdag for at afslutte turneringen. De bundet en til en mod Hillsboro, og fodboldholdet vandt skuddet 3 2 og førte derefter til mesterskabet på torsdag. Med stor kamp kom Jerseyville på toppen 1 3 for mesterskabet på torsdag.

Volleyball begyndte sin sæson sidste tirsdag mod Shelbyville. Holdet rejste til Altamont til en lørdagsturnering. De spillede imod og tabte til Cumberland, South Central og Greenville, men vendte om deres sidste kamp mod Cowden Herrick Beecher City og vandt.

Golfholdet rejste til Sandoval for at spille i to møder både slående Sandoval og Oakville. De spillede da fredag ​​for at tabe til Altamont. De spiller næste den 13. september på Indian Springs Golf Course i Fillmore.

‘Skål på Campus’ går ud til Emily Artis denne uge. Som junior i kor rejste hun til Pana for at deltage i et talent show. Hun udførte, synger, i to divisioner. Hun sang først i seniorkategorien til Taylor Swifts populære sang ‘Fearless.’ Den næste sang, hun sang i den åbne division, var ‘Burning House’ af Cam. Talentudstillingsdommerne baserede deres scoringer på scenens tilstedeværelse, evne og publikumsappel Artis har succesfuldt opnået alle tre af dem til at modtage andenplads i senior division og førsteplads i åben division. Way to go Emily! Hold det hårde arbejde!