Reds kæmper tilbage for at forsegle anden stedet

Reds kæmper tilbage for at forsegle anden stedet

Stilhed faldt i jorden i 20 minutter, da et kæmpe Newcastle-angreb i venstre kanal bragte et center ind i Reds ‘-området, hvor Martin Skrtels forbindelse omdirigerede bolden ind i det fjerne hjørne af sit eget net for at give Geordies en ledelse.

Men et par hurtige ild rammer i anden halvdel, fra støvlerne af de to Daniels Agger og Sturridge væltede hurtigt scoren i stil og etablerede total kontrol for resten af ​​sammenstød for Liverpool, da de afsluttede deres kampagne med tre point.

Selvom eventyrscenariet med at løfte mesterskabet blev nægtet af en samtidig sejr til Manchester City på Etihad Stadium, var vinderen nok til Brendan Rodgers ‘hold til at sikre et imponerende andet sted i finalen.

Teamnyheder blev bekræftet en time før de to sider tog på banen, og der var to ændringer til chefen ‘line up Agger vendte tilbage til det centrale forsvar, mens Jordan Henderson var tilbage fra en tre Moncler Jakke Dame spil suspension. Mamadou Sakho og Lucas Leiva faldt til bænken henholdsvis.

Efter en hurtig start fra værterne, støttet af roser og vedvarende støj fra Kop bag dem, nikkede Shola Ameobi en præsentabel chance off target, når de blev udvalgt af et curling Vurnon Anita hjørne mod bagposten. Og Simon Mignolet skød komfortabelt op, da angriberen satte sig på mål igen i 10 minutter.

I 18 minutter tjente en ubarmhjertig periode med at presse af Henderson til sidst Liverpool et frispark bredt på højre sidelinie. På typisk opportunistisk måde forsøgte Luis Suarez hurtigt at tage det indstillede stykke og tænkte et perfekt højt lob over Tim Krul og kun for dommeren at trække spillet tilbage.

Næsten straks ramte udeholdet. Yoan Gouffran scurried langs venstrefløjen og til frihed, da han nærmede sig området; den brede mands efterfølgende piskede kors var en farlig en til at forsvare, og Skrtel kunne i en uheldig højde kun klippe desværre ud over Mignolet og ind i sit eget net.

Heldigvis kunne belgierne forhindre Newcastle i at fordoble deres fordel, men producerede et forbløffende, blankt stop, da den plagsomme Gouffran strømmede op i rummet centralt for at indsamle et skære gennem pass og drev et drev i målmanden.

Med mere end 10 minutter tilbage i halvdelen satte Suarez sig ud på en varemærke-mazy dribble, som svingede imellem en række modstandsforsvarsforsvarere, men den uruguaysiske eventuel lave indsats manglede den nødvendige styrke til at kalde Krul til handling.

Steven Gerrard skabte et øjeblik med kaos, da han lancerede et indbydende frispark i Magpies ‘-kassen 10 minutter efter pausen, men bolden undvigede dem i rødt såvel som dem i gråt, og hjemmeholdet blev forværret igen. Suarez smed derefter som han forsøgte at score direkte fra et sæt stykke og Krul håndteres med lethed.

Men en bemærkelsesværdig stave af fodbold fulgte. I 63 minutter plantede skipperen et perfekt kryds til Moncler Outlet den fjerneste stolpe, hvor Agger var stationeret til fagligt at krog sit ben over bolden og sende en strejke under stoppen for at nå Liverpool niveau.

Inden for 120 sekunder stod Gerrard over et frispark i næsten nøjagtig samme position og straks udført et carbon copy-stykke teknik. Denne gang var Sturridge den taknemmelige modtager, der tvang hjem fra tæt rækkevidde for at sætte Reds foran. Ameobi blev derefter vist et ret rødt kort for dissens, da momentum skiftede dramatisk til værterne.

Derefter dominerede Liverpool besiddelse, probing for en tredjedel i den resterende tid på uret, og så et andet mål, som dommer Phil Dowd ikke gav denne gang til offside. Magpies erstatning Paul Dummett blev derefter afskediget for en udslætskamp på Suarez.

Og der var ingen yderligere drama i slutningen af ​​de mest dramatiske årstider, med Kopites serenading deres helte i de sidste øjeblikke for at anerkende en kampagne, der har bragt sådan glæde for alle involverede i klubben.