Reds kæmper hårdt for at genvinde andet sted

Reds kæmper hårdt for at genvinde andet sted

Steven Gerrard brød igennem udebaneens stædighed via et Billige Moncler Jakke Herre fremragende set stykke med øjeblikke tilbage i første halvdel, og Daniel Sturridge fordoblede fordelen minutter efter genstart ved hjælp af en afbøjning.

Stedfortræder Ki Sung Yeung kapitaliserede på for meget plads fra et hjørne til bagposten på 76 Moncler DunJakke minutter for at oprette en nervefinale, men værterne afværget truslen om en skadelig equalizer for at tage de tre point.

Da teamsheets blev afleveret til dommeren, bekræftede den ene, der bærer Liverpools navn, at Brendan Rodgers havde valgt nøjagtig samme start XI og erstatter som den gruppe, der rakkede op en 6 3 sejr over Cardiff City sidste weekend.

Glen Johnson og Philippe Coutinho styrtede begge langvarig indsats højt over tværlinjen under åbningsbyerne, før fansen ventede i forventning, da Luis Suarez braced over et indbydende frispark fra 20 meter, men bolden rejste snævert over tværstangen.

Dernæst var det Sturridges tur til at træne sine seværdigheder fra afstanden fra målet fra højre hjørne af Sunderland-området, og No.15 var så uheldigt, at han ikke med held kunne omdirigere en udvendig bagkors fra sin strejfspartner ved den fjerneste post.

Se videoen her Rødene dominerede besiddelse, men fandt de besøgende vanskelige at nedbryde, hvilket fik Joe Allen til at frigøre et drev efter at have afsluttet en et to med Suarez, men det var heller ingen fare for Vito Mannone mellem stillingerne.

Forsøg på at tage sager i egne hænder satte Reds ‘topscorer på en lang dribbel, der sluttede med en venstre fods kort kort efter halv time, men endnu engang var der ikke noget at bekymre sig om målmanden fra Sunderland.

Hjemmeholdets fans var oprørte, da Santiago Vergini blev vist kun et gult kort, da han slog ned Suarez, da han bar ned på mål, men deres irritation hurtigt vendte sig til glæde, da Gerrard gik op for at krølle over muren og forbi Mannone i det 39. minut .

Reds manglede det nødvendige held til hurtigt at udvide deres føring, da Sturridge formede til at producere en carbon copy finish og faktisk fyret ind i Suarez, som tog kontrol, men blev hyrdet væk af Mannone tæt på.

Breath blev agtede, da Gerrard borede et strålende pas til Uruguayan på venstrefløjen, og han bulldozed indvendigt, men Premier League trail blazer piskede et voldsomt forsøg en skygge bred af den fjerne post.

Mannone forstyrrede Coutinho, da den tricky brasilianer slog et pass fra Suarez og indsamlede returet, inden Black Cats ‘-stoppet komfortabelt hævdede en looping Sturridge-header fra No.10s nøjagtige hjørne.

Se videoen her Gus Poyets outfit tjente en advarsel i 70 minutter på døgnet, da Andrea Dossena ’s lofted trækker sig tilbage fra venstre side ankom Lee Cattermole midtbanespilleren whacked en volley, der torden af ​​tværs.

Den samme del af træværket vinkede straks i den anden ende af banen; en levering på tværs af 18 yards linje syntes ideel for Sturridge at potentielt få fat i et sekund, men hans side footer bounced væk til sikkerhed for Sunderland.

Da spillet trådte ind i sin sidste kvart time, sikrede rejsende en livline. Et svingende hjørne bragte forbi alle i kassen og fandt Ki, der ikke lavede en fejl ved at bukke lavt til hovedet ind i et spaltende net.

Med fart bag dem var Wearsiders ubarmhjertige i deres søgen efter en leveler; Reds holdt fast og kunne fejre en syvende efterfølgende Premier League-vinder, da den endelige fløjte blev blæst.