Redmond par har en søn tilbage

Redmond par har en søn tilbage

Redmond, Ore. Et Redmond-par modtog en tidlig julegave sidste torsdag, da de var i stand til at genforene deres 10 måneder gamle søn, men deres lovlige kamp for at bevare forældremyndigheden af ​​deres anden, ældre søn vil fortsætte i det nye år.

Amy Fabbrini og Eric Ziegler sagde på juledag, de er meget glade for at få deres søn Hunter tilbage, men deres kamp er langt fra.

Fabbrini og Ziegler har bestræbt sig på at få deres forældre rettigheder tilbage over deres to unge sønner, 4 årige Christopher og 10 måneder gamle Hunter, efter at en dommer havde styr på deres begrænsede kognitive evner, gjorde dem uegnede til at være forældre.

De sagde, at Billige Moncler Sale de er glade for at få Hunter hjem til jul.

var slags blandede følelser, ’sagde Fabbrini efter torsdag af Deschutes County Circuit dommer Bethany Flint.’ Vi var glade og glade for at vi fik ham tilbage til jul, men samtidig ønskede vi også sin bror, og det var også glædeligt og sårende på samme tid. Par sagde, at forsøger at få deres sønner tilbage, har været en vanskelig proces, og det har været svært at høre de ting, der er blevet sagt i retten om deres forældreskab.

Dommeren sagde, at der er brug for flere vidnesbyrd om fremtidens par ældre søn, som er blevet diagnosticeret med udviklingsmæssige problemer.

Men de sagde, at de tror, ​​at de nu har et støttesystem i stedet for venner og familiemedlemmer, så de kan kæmpe for deres forældres rettigheder.

konfidensniveauet var langt nede her, og Moncler Outlet nu er det her op, sagde Fabbrini og holdt hånden højere.

Fabbrini og Ziegler sagde, at de er parat til at fortsætte med at forkynde sig selv, i håb om, at de vil kunne bringe deres anden søn hjem meget snart.

har været en lang, hård, stressende kamp. Men i det lange løb har det været det værd, fordi vi fik en tilbage, og vi fortsætter med at kæmpe for den anden, ’sagde Fabbrini.’ Vi vil ikke stoppe med at kæmpe, før vi får sin bror hjem.