Redistricting i gang i Texas

Redistricting i gang i Texas

Folketællingen kommer en ny vurdering af den nationale befolkning. Moncler DunJakke og statslige lovgivere.

Det vigtige arbejde med redistricting stater falder på udvalg af statslige lovgivere. Bryan Hughes er Texas statslovgiver for District 5. Han siger linjer trukket i denne proces påvirker, hvor repræsentanterne er Billige Moncler Sale fra.

Ben Z. Grant er en indianer fra Marshall og en tidligere statsrepræsentant i Texas. Han siger, at når staten blev redistricted i løbet af hans periode, led han på grund af politisk motiv bag redistricting. Han sagde, at hans distrikt efter forandringen omfattede et amt, hvor han ikke kendte nogen og udlod et amt han var meget populær i. Denne ændring gjorde det svært for ham at blive valgt til en anden periode.

For at forhindre redistricting for politisk gevinst eller ‘gerrymandering’, redistrictingskomitéen rejser staten for at høre fra vælgerne om, hvordan de vil have deres distrikter til at se.