Red Sox spil 6 mod tigre i aften

Red Sox spil 6 mod tigre i aften

‘Vi ved alle, hvad vi er imod,’ Red Sox catcher Jarrod Saltalamacchia sagde fredag ​​efter en off-day workout for at forberede sig på Game 6 i AL Championship serien mod Detroit Tigers. ‘Jeg forventer, at det kommer til at være et andet af de hårde spil.’

En sejr i Game 6 på lørdag vil eliminere de forsvarende AL-mestere og sende Red Sox til deres tredje World Series siden 2004. Scherzer står overfor Boston Clay Buchholz, en gentagelse af Game 2 matchup, som Red Sox vandt 6 5.

Scherzer tog en no-hitter og en 5-0 føring i den sjette inning, men Red Sox rallyede imod Tigers-bugspidsen og bundet den på David Ortizs ottende inning grand slam. Nu kan Boston-smørene i det mindste sige, at de har set den sandsynligvis AL Cy Young vinder for nylig.

Men Scherzer har også lidt mere erfaring med dem.

‘Jeg kan ikke se ham lave for mange tilpasninger,’ sagde Saltalamacchia. ‘Der er ikke mange justeringer han Moncler Jakke Dame skal lave.’

Red Sox indpakket en 4 3 sejr over Detroit i Game 5 på torsdag aften for at tage en 3 2 led i de bedste af syv serier. De ankom hjem tidligt fredag ​​formiddag og arbejdede på Fenway Park om eftermiddagen.

Tigrene arbejdede ikke og valgte i stedet at hvile hobblede startere som Miguel Cabrera og Alex Avila, der kom til de skadede efter en hjemmepladekollision med Boston’s David Ross i anden indspilning af Game 5.

‘Vi er nødt til at gå til Fenway, og vi skal kæmpe hårdt nok for at vinde et spil,’ sagde Cabrera, der siden starten er blevet sænket af en række skader. ‘Hvis vi gør det, skal vi fortsætte med at kæmpe og få den næste. Vi har gjort det før, og vi har gode kande.’

Detroits startrotation var dets Billige Moncler DunJakke største fordelspost i serien, og det har levet op til hype. Anibal Sanchez, Scherzer og Verlander alle tog ingen hitter i den femte inning i de første tre spil, selv om tigrene kun vandt en af dem.

I alt havde Detroits startere kun tilladt tre runder i 27 innings gennem de første fire spil før Mike Napoli ’s homer indtastede en tre runde anden indgang anden gang rundt mod Sanchez.

‘De slog ret godt den første kan af spil. De lukkede os ned,’ sagde Napoli. ‘Det har været en fantastisk serie rundt omkring. Men det er ikke overstået endnu. Vi er nødt til at tage sig af forretningen. Vi har Buchholz i gang, og vi har al tillid til verden i ham. ‘

Den Røde Sox ser ud til at blive stærkere, da serien fortsætter, men tigrene er mere slået op med hvert spil.

Avila, der har en historie med hjernerystelser, var involveret i en kollision med Ross på pladen, der forlod Tigers fangeren med et forstuvet venstre knæ. Han tog også en fejlkugle også af Ross af sin maske, inden han forlod spillet i fjerde inning.

Leyland sagde, at han ville vente på at se, hvordan Avila føler sig lørdag før han træffer en beslutning.

‘Det vil være en stor faktor, om han spiller eller ej, det vil naturligvis påvirke os nogle,’ sagde Leyland. ‘Jeg tror ikke, at der bliver noget vanskeligt. Det vil stort set bruge det, vi har brugt de sidste par dage, afhængigt af Alexs sundhed. ‘

Leyland bekræftede, at Jose Iglesias vil spille shortstop på lørdag. Den 23 år gamle cubanske startede Game 1, før de kom ind som en erstatning i de næste to spil; han var tilbage i lineup for spil 4 og 5.

Den røde sox vender også til en ung infilder for at øge deres forbrydelse.

Red Sox manager John Farrell sagde, at Xander Bogaerts, en topspektør, der ikke blev kaldt indtil august, starter 3B i stedet for Will Middle Brooks. Middlebrooks startede Bostons første otte playoff-spil, men han slår .174 med ni strikeouts i postseasonen, der giver plads til nybegynderen i spil 5

‘Det er helt specielt,’ sagde Bogaerts. ‘Jeg vil have, at lederen har tillid til mig, især i playoffs. Hvert spil er vigtigt; hver på flagermus. Det er helt sikkert stort. ‘